Minnie ağzima boşalmiyor hic yutmadim fakat oral yapiyorum be bileyim üstüme boşaldiği flnda oluyor ama inan hic koku duymadim. Ama içime boşaldiktan sonra ertesi gün fln benden akandan hoşlanmiyorum gercekten ama genede kokudan rahatsiz olmuyorum 🤦🏼‍♀️

Minnie sprem kokusu ve tadı kişinin beslenmesine yediği şeye göre değişiyor Bn öyle Bi sorun yaşamamıştım boşaldığı da oldu yuttuğumda oldu

Acabakimm ya bunu tek düşünen bir ben varım sanıyodumm😂 bende hep eşime derim öff çamasırvsuyu koktu yine diye oda güler bana ne alaka camasır suyu kokusu diye ama benziyo aynı yaaa 🤣🤣

Minnie sperm çok beklediği zamanlar kokuyor onun dışında düzenli boşalmalarda pek kokmuyor ki ama koktuğu zamanda evet iğrenç oluyor ağzıma boşalsa kusarım heralde 🤮🤢

Karagul23 çok acaip kokusu da dokusu da tadı da ya dün biraz ağzıma geldi tatlımsı gibiydi bazen tuzlu oluyo ilginç değişiyo 😂

Acabakimm ayy yok ben onu hiç bilmiyorum valla tadını eşim çok istiyor ama az yaklaşsam malafata içim kalkıyo beceremedim hiç bi türlü 🤦🏼‍♀️😂😂

• [silindi]

Minnie oghhhh🤮🤮🤮 kokusu ne gelmesin eline boşalır Allah razı olsun yapış yapış hamile kaliyim diye içime bosaldiginda bile ic çamaşırıma akması bile rahatsız ediciydi

Acabakimm yani herkesin kokusu farklı mıdır bilmem ama benim eşiminde çamaşır suyu gibi kokuyor yani aynısı birebir hiç farkı yok kokusunda 😂

Deleted9 En çok bunu merak ediyordum yutmayı denemek istiyorum bi o kaldı heralde 😄

Minnie ben direkt iğrenç çek şunu burnumdan hemen sil diyorum :)

3 yıl sonra

abasiyanik normalde elime değse bi tuhaf oluyorum asla da oral yapamıyorum ta ki bu seneye kadar 😂😂 aştim çok şükür o konuyu 😬 geçen gün ağzıma boşaldı eşim ortak kararla. Ama nasıl korkuyorum nasıl birşeyle karşılaşacam diye 😂 biz konuşurken şak diye geliverdi yanında da şortu vardı ona tukurdum hemen ogurdummm 😂😂 ilk ve sondu hiç gerek yokmuş böyle şeylere 🥴🥴🥴🥴🥴