Karagul23 çok acaip kokusu da dokusu da tadı da ya dün biraz ağzıma geldi tatlımsı gibiydi bazen tuzlu oluyo ilginç değişiyo 😂

Acabakimm ayy yok ben onu hiç bilmiyorum valla tadını eşim çok istiyor ama az yaklaşsam malafata içim kalkıyo beceremedim hiç bi türlü 🤦🏼‍♀️😂😂

• [silindi]

Minnie oghhhh🤮🤮🤮 kokusu ne gelmesin eline boşalır Allah razı olsun yapış yapış hamile kaliyim diye içime bosaldiginda bile ic çamaşırıma akması bile rahatsız ediciydi

Acabakimm yani herkesin kokusu farklı mıdır bilmem ama benim eşiminde çamaşır suyu gibi kokuyor yani aynısı birebir hiç farkı yok kokusunda 😂

Deleted9 En çok bunu merak ediyordum yutmayı denemek istiyorum bi o kaldı heralde 😄

Minnie ben direkt iğrenç çek şunu burnumdan hemen sil diyorum :)

3 yıl sonra

abasiyanik normalde elime değse bi tuhaf oluyorum asla da oral yapamıyorum ta ki bu seneye kadar 😂😂 aştim çok şükür o konuyu 😬 geçen gün ağzıma boşaldı eşim ortak kararla. Ama nasıl korkuyorum nasıl birşeyle karşılaşacam diye 😂 biz konuşurken şak diye geliverdi yanında da şortu vardı ona tukurdum hemen ogurdummm 😂😂 ilk ve sondu hiç gerek yokmuş böyle şeylere 🥴🥴🥴🥴🥴

Minnie ağzına bosalmasin zaten yaaa mide bulandirici

Minnie Bende sadece kendim iğreniyorum sanırdım ciddi anlamda iğrenç ötesi bir koku birde yapış yapış yıkayınca bile çıkmıyor tuhaf yapılı bir şey