Nietzsche anladım canım dayım emniyette vatanda da pek öyle rahatmı bilmem ama ne zaman sorsak yoğun 😅
Asker eşleri ve eşlerinin performanslari
Olivetti Ayrımcılık ve ego var😏
- Düzenlendi
Minnie Gocuntu diyor ya! Ay eveeet asker eşlerini coook kıskanıyorum.. 🤪en iyi sex sizde 😆anlaşılan benim yorumum sizi baya baya bir gocundurmuş😄 ben ve eşim de kariyer sahibi üstelik yüksek lisans yapmış kişileriz fakat mesleğimizi cinsel hayatımızla bağdaştırma gereği duymuyoruz sizin gibi 😂😂
Ben bu postu oldukça abes buldum ve ona göre kendi şahsi düşüncemi dile getirdim.. karşıt görüşlere açık değilseniz buraya post açmazsınız olur biter.. ay bir de eşinin mesleğini cinsel performansıyla örtüştürdüğü yetmemiş sırf muhalefet olan kişiye laf yetiştirmek için bir de kendisini kariyer açısından eşinden üstün gördüğünün altını çizerek defansa geçmiş 😆 sağolun ya iyi güldüm 😅
Deleted9 iyi guldum ayagi hi hi evet anliyorum sizi :)) bazi insanlara bir konuyu derinlemesine anlatmak gerekiyor sanirim hemencecik anlayamiyorlar. Simdi oncelikle karsit gorus yazarsin bende sana cevap yazabilirim bu karsit gorusu sindiremedigim anlamina gelmez. Sen nasil saniyorsun? birine karsit gorus yazdiginda artik sana cevap vermemeli
karsi taraf susmali mi? Cevap verilebilir bu normal bisey, misal ozaman sende yorumumu begenmediysen ciksaydin fikrini kendine saklayabilirdin o zaman neden vakit harcama geregi hissettin sonucta sen bu basliga yorum yapsan ne yapmasan ne… yani sende sana muhalefet cevap almak istemiyorsan yorum yapmassan olur biter.. meslekle bagdastirma konusuna gelince ise, ustte acikladim aslinda ama yine de ayni seyleri yazayim, meslekle soyle bagdastirirsin simdi bu askerlik meslegi aktif spor yapan hareketli bir meslek grubu ya, hani boyle olunca da haliyle bazi genellemeler yapabilirsin ya.. bu da cok normal cikarimlardir hayatta her zaman baglantilar kurar cikarimlar yapilir aslinda, ornegin bir tarihcinin tarihi iyi bilmesi, fitness antrenorunun fiziginin iyi olmasi vs gibi.. bir spor hocasinin senin kaldiramadigin agirlikta bir poseti kaldirmasi beklenir degil mi cunku daha idmanlidir vs.. buda oyle birsey gibi dusun meslekle bagdastirilabilir bisey oluyor dolayisiyla. Ama bu cikarimi yaptim diye sunu soylemek istemiyorum elbette sadece askerler cok iyi onun disinda herkes kotu, askerler kesintisiz hepsi cok iyi icinden bi tane kotu bile cikmaz tarzi.. yani bunu acikca belirtmeden anlayamayacaginizi bilsem postun icine yazardim. :) dolayisiyla meslekle bagdastirmak abes bisey degil gayet normal biseydir.. sizin de mesleginizin kendine has ozelligi varsa sosyal yasantiniza da bisekilde yansittiginiz durumlariniz elbette vardir. Cok basit aslinda baglanti kurup anlamak ama nedense uzun uzadiya aciklamak zorunda birakildim.. neyse artik.. hee buarada meslek acisindan sizden de ustunmuşuz 😀😀 fazla gocuntulanmayacaksaniz belirtmek isterim 😀
Minnie Kaç yaşındasın ?😂
- Düzenlendi
Minnie hala kondisyon kas hızlılık ve süpersonik seks arasında ki bağlantıyı kuramadım 😂 cok spor yapan ve kondisyon gerektiren işlerde çalışan erkekler sekste daha iyi yani hımmm. Sorumun cevabını vermişsiniz aslında keşke 8-5 çalışsaydı diye 🙂. Verdiğiniz cevaplardan anlıyorum ki aşırı sabit fikirli ve kendinizden başkasının fikirlerine kapalısınız . Manas destanı da yazsam kabul edilmeyecek tarafınızdan. Boşa kürek çekmek istemem.. belinize kuvvet Allah daim etsin 🥸🥸
Olivetti Çevik olan biri isteksiz olamaz mı ya?🤣Bi yerde haklı o kadar istekliler ki birbirlerinin karılarına yükselen ,bakan mı ,yatan mı ararsın hepsi var o konuda haklı😂😂😂
deleted13 çok istekli seri ve çevik olan erkek veya kadın da sekste cok iyi olacak diye bir şart yok bence ya . Tamam seridir hayvan gibi kasları vardır kondisyon 10 numara ama işini iyi yapamıyordur 😒😒😒 askerlerin cok istekli olmasını inkar etmiyorum sebebi de evlerine hergün gelmemeleri bence .. 8-5 çalışan bir erkekten her gün seks bekleyemezsin . Ama evine 3-5 gün de uğrayan bir adam tabiki dolu gelecek yani birde sekste iyiyse hanımefendinin kocasını sex tanrısı olarak görmesi ve bunu tüm askerlere ithaf etmesi normal geldi bana 😎😎
deleted13 cok hassas konular bunlar ya cok şapmamak lazım . Ama uzman çavuş arkadaşım öyle demişti işte sabaha kadar karı kız konuşuyoruz survivorda ki karıları falan izliyoruz demişti 😂 ya bilmiyorum Happy kidte açılan bir çok asker postu var eşim eskort aramış , arkadaşlık sitesi bakıyormuş falan diye . Hepsi tesadüf olamaz ya . Bazen askerliğin şanından mı acaba diye düşünüyorum bilmiyorum ya asker eşi olsam kabullenemezdim bu yazdıklarımı
Olivetti Fazlaca karı kız muhabbeti dönüyor ,hatta bi tanıdığın eşi başka bir personelin eşine fake hesap açıp “dost hayatı yaşayalım mı?demiş ,tugayın içine girdiğimizde o onun eşine bakmış,bu bununla söylenmiş bir dedikodu şöleni çoğunu ağzımız açık dinliyorduk.Her yerde var ama kalabalık bir kesim olunca azıp azıp sağa sola sarıyorlar galiba😂
Olivetti Var tabi ki ben bizim camiayla çok anlaşamadım arkadaşlarımın çoğu asker eşiydi ,onlarda birbirleriyle anlaşamıyordu ay ne bilim karışık işler ama gerçekten hava basma olayı çok fazla post sahibi alınmasın şimdi olay farklı yere gitti söz meclisten dışarı,altın muhabbetide çok var çingen gibi🤦🏻♀️
Olivetti Evet öyle Tugaya gittiğimizde içinde park var çocuklar oynasın diye rütbelilerin çocukları gelince asker eşleri çok çekiniyordu çocuklar kavga eder bişey olur diye onların oynayıp gitmesini bekliyorlardı.
- Düzenlendi
Olivetti aynen dediğin gibi örnek abim. Nişanlıydı izne gelirdi gelmeden önce van’da konaklamak zorunda kalıyor. Öğretmen evinde kalıyordu baya baya öğretmen kızlar odasına geliyormuş. Eve geldiğinde çantasından prezervatif çıkardı hep😒 şuan evlendi o nişanlısıyla. Askerlerde var bu bence , Van’ı görsen medeniyetin beşiği diye anlatıyordu seviyordu orda konaklamayı😂 bir de arkadaşalrı falan sürekli azardan kızlarla konuşuyordu. Bi evli arkadaşı ,karımla aram kötü boşanma aşamasındayız deyip komutandan izin alıp başka evli sevgilisinin yanına gidip kalıyordu. Böyle çook örnek .
- Düzenlendi
Olivetti genelde kadınlar yalnız kalmasın diye hemen yapıyor. Bizimkiler yapmadılar istemiyorlar . Ben yanımdaki adamı bile kontrol edip duruyorum hal ve hareketlerini. Asker eşi olsam asla katlanamazdım. Orda ne halt yiyor ediyor diye. Batıdakiler gene karısıyla oturuyor ,doğudakilerin naptığı belirsiz. Belki gece gündüz kızlarla konuşuyor yani. Belki başka hattı var ,ya da izne gelmiyor başkasıyla tatile gidiyor falan. İğrenç olaylar . O evli olan adam kaç kez gitti kadının evine ,hemde kadının kocasının eşyalarını kullanıyordu adamın motorunda geziyordu ikisi. Adamda uzun yol şoförüydü . En son abimin arkadaşı kadından ayrılmaya kalkmış ,kadın görüntülü konuşurken kendini kesmişti ,jiletlemiş bileklerini falan. Beni bırakma dye yalvarıyormuş. Bir de bu askerler kadınlara çok çekici geliyor dediğin gibi üniforma mı neyse .
Nietzsche Doğu da bekar özellikle yeni atanmış öğretmense (istisnalar kaideyi bozmaz)çok fenalar neler var neler