Nietzsche Olivetti çoğu sıkıntılı ya ,aman boşverelim bizene 😂😂1 saat dedikodu yaptıktan sonra , yazılan günahlarım aklıma gelmiştir 😂
Nietzsche deleted13 aynen her meslekte var sanırım ya bilemiyorum. Bir de asker zaafı çok Türk kızlarında
Olivetti Nietzsche eeee millet övüyor yok kondisyonu harika çevik hızlı harcore falan sonra kızların dibi düşüyor haliyle 😂😂
Nietzsche Olivetti deleted13 😂😂asker eşleri birazdan uyanınca görcez. Cidden çok uzatmayalım ya içlerinde iyileri de var ,şmdi okuyan üyeler olacak içlerine kurt düşürmeyelim
Nietzsche Olivetti konuyla alakasız ama komiğime gitti sana demem lazım😂 kidste canımız babalarımız diye post açılmış ,şimdide kocalarıyla bebeklerinin fotolarını paylaşıyorlar😂😂
deleted13 Nietzsche iyileri var tabi ki halen görüştüğüm sevdiğim arkadaşlarım,ooowww geliyor mu gelmekte olan😂
ZRaporu Minnie makine gibi oluyorlar genelde tabi zor şartlarda eğitim aldıkları için sert olabilirler mizaç olarakta cinsellik olarakta
Olivetti Nietzsche ben üzüldüğüm ve empati yaptığım için geri vites yaptım . Post sahibinin üzülmesini istemedim .. birde 16272828181 satır cevap vereceği için yorulmasın istedim 😂😂😂
Bella- Nietzsche ben merak ettim de bulamadım yahu, canımız babamız diye eski bir post var ama fotoğraf yok 😂😂😂
Bella- Nietzsche kaydolmadıgım için görmemişim yaa şimdi gördüm hep en saçma fotoğrafları seçip koymuşlar 😂😂