• Cinsellik
  • Asker eşleri ve eşlerinin performanslari

Nietzsche dediğim gibi aşırı hassas konular , empati yapınca üzülüyorum o kadınlara ama kocasını ilah gibi gören bize kabul ettirmeye çalışan asker eşlerini okuyunca dinleyince de müstehak size diyorum 😏 dünyayı kocaları kurtarıyormuş gibi triplere giriyorlar. Üniversite bir kız vardı kocası da askeriyedeydi , kız bildiğin hırsızlık yapıyordu ya bildiğin . Artık ihtiyacı mı var yoksa bu bir hastalık mı bilmiyorum gözüne kestirdiği şeyleri çalıyordu . Benim kalemimi çalmıştı gözümle gördüm . Neden bunu yapıyorsun Gözümle gördüm dedim ,bir sonra ki gün eşiyle geldi 😂 ben hırsız demişim karısına 😂 çıkıştı nerdeyse dövecekti beni . Bir kaç arkadaşım geldi laf dalaşı oldu . Tek başıma olsam kafamı kesip çöpe atarmış gibi hali vardı . Ya bilmiyorum genelleme yapmamak lazım tabi ama bu kadar şey tesadüf olamaz 🥸

Olivetti çoğu sıkıntılı ya ,aman boşverelim bizene 😂😂1 saat dedikodu yaptıktan sonra , yazılan günahlarım aklıma gelmiştir 😂

Nietzsche eeee millet övüyor yok kondisyonu harika çevik hızlı harcore falan sonra kızların dibi düşüyor haliyle 😂😂

Olivetti deleted13 😂😂asker eşleri birazdan uyanınca görcez. Cidden çok uzatmayalım ya içlerinde iyileri de var ,şmdi okuyan üyeler olacak içlerine kurt düşürmeyelim

Olivetti konuyla alakasız ama komiğime gitti sana demem lazım😂 kidste canımız babalarımız diye post açılmış ,şimdide kocalarıyla bebeklerinin fotolarını paylaşıyorlar😂😂

Nietzsche iyileri var tabi ki halen görüştüğüm sevdiğim arkadaşlarım,ooowww geliyor mu gelmekte olan😂

Minnie makine gibi oluyorlar genelde tabi zor şartlarda eğitim aldıkları için sert olabilirler mizaç olarakta cinsellik olarakta

Nietzsche ben üzüldüğüm ve empati yaptığım için geri vites yaptım . Post sahibinin üzülmesini istemedim .. birde 16272828181 satır cevap vereceği için yorulmasın istedim 😂😂😂

Nietzsche ben merak ettim de bulamadım yahu, canımız babamız diye eski bir post var ama fotoğraf yok 😂😂😂

Olivetti ben okuyamıyorum uzun mesajları ,gözüm özet geçiyor 😂

Olivetti bence o cevap sana yinede gelecek 😂😂 ama insanın okuyası gelmiyor onca satırı 😂