Olivetti Çevik olan biri isteksiz olamaz mı ya?🤣Bi yerde haklı o kadar istekliler ki birbirlerinin karılarına yükselen ,bakan mı ,yatan mı ararsın hepsi var o konuda haklı😂😂😂
Asker eşleri ve eşlerinin performanslari
deleted13 çok istekli seri ve çevik olan erkek veya kadın da sekste cok iyi olacak diye bir şart yok bence ya . Tamam seridir hayvan gibi kasları vardır kondisyon 10 numara ama işini iyi yapamıyordur 😒😒😒 askerlerin cok istekli olmasını inkar etmiyorum sebebi de evlerine hergün gelmemeleri bence .. 8-5 çalışan bir erkekten her gün seks bekleyemezsin . Ama evine 3-5 gün de uğrayan bir adam tabiki dolu gelecek yani birde sekste iyiyse hanımefendinin kocasını sex tanrısı olarak görmesi ve bunu tüm askerlere ithaf etmesi normal geldi bana 😎😎
deleted13 cok hassas konular bunlar ya cok şapmamak lazım . Ama uzman çavuş arkadaşım öyle demişti işte sabaha kadar karı kız konuşuyoruz survivorda ki karıları falan izliyoruz demişti 😂 ya bilmiyorum Happy kidte açılan bir çok asker postu var eşim eskort aramış , arkadaşlık sitesi bakıyormuş falan diye . Hepsi tesadüf olamaz ya . Bazen askerliğin şanından mı acaba diye düşünüyorum bilmiyorum ya asker eşi olsam kabullenemezdim bu yazdıklarımı
Olivetti Fazlaca karı kız muhabbeti dönüyor ,hatta bi tanıdığın eşi başka bir personelin eşine fake hesap açıp “dost hayatı yaşayalım mı?demiş ,tugayın içine girdiğimizde o onun eşine bakmış,bu bununla söylenmiş bir dedikodu şöleni çoğunu ağzımız açık dinliyorduk.Her yerde var ama kalabalık bir kesim olunca azıp azıp sağa sola sarıyorlar galiba😂
Olivetti Var tabi ki ben bizim camiayla çok anlaşamadım arkadaşlarımın çoğu asker eşiydi ,onlarda birbirleriyle anlaşamıyordu ay ne bilim karışık işler ama gerçekten hava basma olayı çok fazla post sahibi alınmasın şimdi olay farklı yere gitti söz meclisten dışarı,altın muhabbetide çok var çingen gibi🤦🏻♀️
Olivetti Evet öyle Tugaya gittiğimizde içinde park var çocuklar oynasın diye rütbelilerin çocukları gelince asker eşleri çok çekiniyordu çocuklar kavga eder bişey olur diye onların oynayıp gitmesini bekliyorlardı.
- Düzenlendi
Olivetti aynen dediğin gibi örnek abim. Nişanlıydı izne gelirdi gelmeden önce van’da konaklamak zorunda kalıyor. Öğretmen evinde kalıyordu baya baya öğretmen kızlar odasına geliyormuş. Eve geldiğinde çantasından prezervatif çıkardı hep😒 şuan evlendi o nişanlısıyla. Askerlerde var bu bence , Van’ı görsen medeniyetin beşiği diye anlatıyordu seviyordu orda konaklamayı😂 bir de arkadaşalrı falan sürekli azardan kızlarla konuşuyordu. Bi evli arkadaşı ,karımla aram kötü boşanma aşamasındayız deyip komutandan izin alıp başka evli sevgilisinin yanına gidip kalıyordu. Böyle çook örnek .
- Düzenlendi
Olivetti genelde kadınlar yalnız kalmasın diye hemen yapıyor. Bizimkiler yapmadılar istemiyorlar . Ben yanımdaki adamı bile kontrol edip duruyorum hal ve hareketlerini. Asker eşi olsam asla katlanamazdım. Orda ne halt yiyor ediyor diye. Batıdakiler gene karısıyla oturuyor ,doğudakilerin naptığı belirsiz. Belki gece gündüz kızlarla konuşuyor yani. Belki başka hattı var ,ya da izne gelmiyor başkasıyla tatile gidiyor falan. İğrenç olaylar . O evli olan adam kaç kez gitti kadının evine ,hemde kadının kocasının eşyalarını kullanıyordu adamın motorunda geziyordu ikisi. Adamda uzun yol şoförüydü . En son abimin arkadaşı kadından ayrılmaya kalkmış ,kadın görüntülü konuşurken kendini kesmişti ,jiletlemiş bileklerini falan. Beni bırakma dye yalvarıyormuş. Bir de bu askerler kadınlara çok çekici geliyor dediğin gibi üniforma mı neyse .
Nietzsche Doğu da bekar özellikle yeni atanmış öğretmense (istisnalar kaideyi bozmaz)çok fenalar neler var neler
Nietzsche dediğim gibi aşırı hassas konular , empati yapınca üzülüyorum o kadınlara ama kocasını ilah gibi gören bize kabul ettirmeye çalışan asker eşlerini okuyunca dinleyince de müstehak size diyorum 😏 dünyayı kocaları kurtarıyormuş gibi triplere giriyorlar. Üniversite bir kız vardı kocası da askeriyedeydi , kız bildiğin hırsızlık yapıyordu ya bildiğin . Artık ihtiyacı mı var yoksa bu bir hastalık mı bilmiyorum gözüne kestirdiği şeyleri çalıyordu . Benim kalemimi çalmıştı gözümle gördüm . Neden bunu yapıyorsun Gözümle gördüm dedim ,bir sonra ki gün eşiyle geldi 😂 ben hırsız demişim karısına 😂 çıkıştı nerdeyse dövecekti beni . Bir kaç arkadaşım geldi laf dalaşı oldu . Tek başıma olsam kafamı kesip çöpe atarmış gibi hali vardı . Ya bilmiyorum genelleme yapmamak lazım tabi ama bu kadar şey tesadüf olamaz 🥸
Nietzsche Zaaf çekici geliyor 😂