Nietzsche her zaman ki gibi güzel bir yaklaşım getirdin olaya 🙂. Ama birde 8-5 çalışan askerlerde mi aynı durumda onu da sorgulamak lazım , aksi taktirde eşlerini az gördükleri için o kadar azgın olduklarını düşünebilirim 😂. Çok yakın bir arkadaşım uzman çavuş oldu şey diyordu nöbetlerde paso karı kız konuşuyoruz ,yani onun etkisiyle de eve dolu gidiyor olabilirler 😂😂
Asker eşleri ve eşlerinin performanslari
Olivetti 😂😂😂😂hazır oll birazdan gelirler
Olivetti bunun dogruluk payı cok yuksek erkek kardesım askerdeyken napıyon dıyordum komutanla oturduk arkadaslık stelerinde dolaşıyoz dıyordu
Teachermom kesinlikle ya ne alakası var çözmeye çalışıyorum
Olivetti e ama haklısın hahsshhs
kopuklukahve bu biz bizde depoda az yapmadık😂😂
Teachermom aklın sıra gurur duyuyorlar işte kocalarıyla ve şov yapıyorlar 🤔🤔
Esim özel kuvvet aşırı yorgun gelir eve operasyon dağ bayır yatar uyur gelince evde olduğu nadir günlerde de evet serttir hemde bayaaaa sert sanırım meslek etkiliyor hiç bu açıdan düşünmemiştim 🤣
Teachermom @Nietzsche aslinda cok alakali surekli egitim ve spor yapiyorlar, is geregi her zaman aktif ve dinamik olduklari icin de kondisyonlari saglam zaten hantal ve himbil birinin asker olmasi beklenemez.. Bazi meslekler icin bu gibi genellemeler yapilir ornegin sporcular icinde boyle diyebiliriz. Nasil ki tarih ogretmenlerinin tarih bilgisi yuksektir diyebiliyorsak buda boyle bir durum. Tabiki boyle genelleme yaptim diye tarihi sadece tarihciler bilir demek istiyor olamam degil mi, bunun gibi.. yani tapu kadastroda calisan adam da cok iyi ve guclu olabilir.. aslinda epey basit bi mantik ama yine de anlasilmadi sanirim.
Laledmrrr ahahhaa ama nasıl zevkli😋
KirmiziOjeli anlamamis olmanin altindaki sorunu cozmeye calisiyorum bende aslinda cok basit😀
Deleted9 neden sov yapilacak bisey gibi mi goruyorsun askerlik meslegini? Benim hic aklima gelmemisti sov yapmak aslinda. Ama demek sizin gozunuzde sov yapilacak bisey, benim hic oyle bir dusuncem yoktu da.. yapacak olsam kendimle sov yaparim, ondan cok daha iyi bir universite ve kariyer sahibiyim 😀 lutfen gocuntularinizi kendinize saklayin 😀
Olivetti performansi meslekle tabiki kistas edebilirsin cunku aktif spor yapan insanlar ve hareketliker dolayisiyla kondisyonlari saglam oluyor ve dolayisiyla kistas edilebilir bisey oluyor. Ornegin fitness egitmenleri 7/24 hayvan gibi spor yapiyorlar kas mas hersey o bicim, onun meslegini de performansla kistas edebilirsin. Ama bu su demek degil sadece onlara ozgu bir durum sadece onlarin performansi yuksek.. millet nasil basardiysa o sekilde anlamis da ben nerden bileyim bu kadar detayli anlatmassam anlasilmayacagini.. uniforma sevdasi demissiniz, o ne oluyor ki? Benim hic oyle bir sevdam olmadi? Sanirim sizlerde var ben asker polis diyince boyle bisey demissiniz halbuki benim aklima bile gelmemisti. Hatta keske esim asker olmasaydi 8 5 gidip gelseydi dunyanin en mutlusu olurdum 😀
Nietzsche sen kendi icinde tavuk mu yumurtadan cikmis, yumurta mi tavuktan cikmis diye tartismissin da konumuz o degil, degindigin nokta manasiz kalmis cunku zaten asker olmak icin fiziki mulakatlari gecmen gerekiyor yani yumurta mi tavuk mu diye dusunmene gerek yok.. himbil adam ztn secilmez ve dolayisiyla oradaki personellerin belli bir fiziki guce sahip olmasi gerekiyor.. bide ben buraya bu genellemeyi yaptim diye 100 de 100 herkes icin gecerlidir demek isteyemem ki elbette ki isteksiz olanlarda vardir. Neden bu kadar detayli anlatmak zorunda kaldim ki aslinda cok basit biseydi ama yordunuz beni birine anlatir gibi anlatmak zorunda kaldim 😀 neyse caniniz sagolsun