masalperisii Pembetilki Ya sağ sağlim alırsın inşallah eline bebişini 🙏🏻😍 Bazılarında öyle oluyor ya evet 😂 Bende ne aşırı ne de isteksizdim normal sınırlarda 😂
Pembetilki masalperisii Aminn çok teşekkür ederim 🥰 İlkinde de her şeyden tiksindim kocam hariç 😄 adam uyurken kaldırıp üstüne oturuyordum o derece😄😄
Solitude @masalperisii Ysmnn122 Eşimde isteksizlik her zaman vardı, doğumdan önce en uzun süremiz 2 aydı ama doğumdan sonra hiç olmadı. Oğlum 5 aylık 😁 Ben istiyorum olsun ama o gelsin istesin istediğim için yanaşmıyorum artık.
masalperisii Ysmnn122 Ay delirmişsiniz 😂😂 Uyuduğunda yapın çok zor değil 😂 Benim de 6 aylık bebeğim pek uslu sayılmaz gece uyuduğunda yaparız ihmal etmeyiz 😝😂
Kamelia Emzirme dönemi bitse bende içicem ya çok özledim içmeyi . Kafalar biraz gidikken daha iyi oluyo o iş😂🌸bizde dün gece haptık bebişimizden fırsat bulunca . Güzeldi ama kısa sürdü aceleye geldi diye, pek bişiy anlamadım o yüzden
masalperisii Kamelia Ya bende valla çok özledim 😍 Çakır olacaksın zevkin dibine vuracaksın çok güzel oluyor valla 😂 Acele olunca evet anlaşılmıyor bende sevmiyorum öyle 😒
Solitude masalperisii Elbette. Evlilikteki kayınvalide problemi cinsel hayata yansıyor bence. Çok uzaklaştık birbirimizden
Lidya44 masalperisii Ben her akşam yatmadan duş alırım dün gecede duş aldım bornozumu giydim ve çıktım üstümü giyinmek için benim ki bekliyordu duştan çıkmamı benim eşim olmadık zamanlarda dudaklarıma yapışmayı çok sever çıkar çıkmaz yapıştı üstümdekini çıkardı ve hooop yatağa çok güzel bi gece geçirdik.🔥 bu arada ilişkinizi uzun tutmak isterseniz önden eşinizi 1 kere elinizle boşaltın sonra ilişkiye girin 1 saatten fazla sürer.😋