[silindi] En iyisi her zaman her zaman olmaz öyle canım 😂😂😏
En son ne zaman 😂🔥
Solitude Görmemişim 🤭🙁 Bi bakayım ama olunmaması gereken bi durum benim açımdan
Kamelia Ya bende valla çok özledim 😍 Çakır olacaksın zevkin dibine vuracaksın çok güzel oluyor valla 😂 Acele olunca evet anlaşılmıyor bende sevmiyorum öyle 😒
Lidya44 Anlat diyorum 😂😂☺️
masalperisii Elbette. Evlilikteki kayınvalide problemi cinsel hayata yansıyor bence. Çok uzaklaştık birbirimizden
masalperisii aynen öyle 🤷🏻♀️
Solitude O işler karışık baya araya girmemesi gerekiyor tabi ki
masalperisii Sonunda yine ben gidip yanaşıcam gibi görünüyor ya bakalım 🤷🏻♀️
masalperisii uyumuyo 1 buçuk aylık daha sallanmaya alıştırmışız biraz sallamadan durmuyo
- Düzenlendi
masalperisii Ben her akşam yatmadan duş alırım dün gecede duş aldım bornozumu giydim ve çıktım üstümü giyinmek için benim ki bekliyordu duştan çıkmamı benim eşim olmadık zamanlarda dudaklarıma yapışmayı çok sever çıkar çıkmaz yapıştı üstümdekini çıkardı ve hooop yatağa çok güzel bi gece geçirdik.🔥 bu arada ilişkinizi uzun tutmak isterseniz önden eşinizi 1 kere elinizle boşaltın sonra ilişkiye girin 1 saatten fazla sürer.😋
Solitude ya baktım da okumuştum postunu şimdi hatırladım. Bakalım bi tekrar yanaşmayı dene ilk bi duş al, makyajını yap, hafif parfümü sık, giy seksi geceliğini çık karşısına. Oral yapmakla başla gerisini getir. bunda da olmazsa artık bende dicek bir şey bulamıyorum 😶
Ysmnn122 Küçükmüş daha ☺️ Uykusu fazla olması gerekiyor aslında ama alışmış dediğin gibi sallanmaya 😂 İyice daldığında yapın sizde
masalperisii o zamnda eşim uyuya kalıyo 😂😂😂😂
Lidya44 Aynen canım ☺️ Kısa süreli bende pek sevmiyorum zevke geldiğim an zaten bitmesin diye haykırıyorum 😂😂😂😂
Ysmnn122 Ben susuyorum artık 😂😂😂
masalperisii bencede 😂😂😂
masalperisii zaten korkuyorum hamile kalma şeyinden böyle iyi
masalperisii doğumdan bı gün önce nasıl denk getirdiysek artık 😀
masalperisii evt kim bırakmak ister ki zevkin doruklarına iniyoruz biz uzun tutmak için hep bu yöntemi deniyoruz yoksa eşim boşalınca duşa giriyoruz temizleniyoruz tam uycaz derken ikimiz gene istiyoruz ve oluyo 😂😂