• +18
  • Eş ile özel anlar (+18)

Moonlight0 bişey dicem bizim burda olmamızın amacı birbirimizi azdırmak için değil , bilgi alışverişi yapmak ve eğlenmek . Ama özel mesajlaşmadan istediğin kişiyle coşabilirsin mesajlar gelir birazdan sana 😂

Moonlight0 sorun şurda biz birbirimizi neden costuralım .eşinin seni coşturması gerek ,onun görevi

Yeni katıldım ne güzel karşılandım teşekkürler

Özür dilerim arkadaşlar yazmadım farzedin cevap yazmak zorunda değilsiniz

Moonlight0 olayların üstüne geldin ,birde gelir gelmez haydin coşmaya deyince ön yargı ile yaklaşıyoruz 😂😂

Kuruculardan rica ediyorum post silinsin ben özelini paylaştım ama yanlış anlaşıldım özelim kalmasın

Moonlight0 kafaya göre post silmiyoruz elim bir durum olmadığı sürece 🙅🏼‍♀️
            Cevap vermezseniz altta kalır görünmez.

Benim anlamadığım ilk postun nasıl bir post olmasını bekliyorsunuz ki postuna bu kadar tepki gösteriyorsunuz

Happ Kids uygulamasından geldim daha ayrıntılı konuşulduğu söylenildi bu postta bende katıldım

Moonlight0 işte kidstekilerin gozunde burası birbirini coşturuyor, azdırıyor .böyle bisey yok demek istedik .burda tavsiye ,fikir alısverisi yapılıyor. ama bazıları yazılardan etkilendigini söylüyor ve böyle bir arayıs için geliyor post acıyor vs..

Rouge peki bu şekilde etkilendiğim için bu kadar tepki görmem ne kadar doğru üslup var üslup var happy Kids te o kadar konuya dahil oldum böyle bir tepki asla görmedim