deleted77 Merhaba sadece merak ettiğimden soruyorum 😊 yanlış anlamazsanız nasıl moderator oldunuz 😊

deleted77 mutlu olduğunuz mesleğe kavuştuysanız ne mutlu sizeee hayvan besleyebilen insanlara hayranım benim fobim var😱😱😱😱

deleted77 Mrb birşey soracağım köpekleriniz var hayvanlara karşı duyarlı insansiniz herkes de kolay bulunamayan cok güzel huy merhamet dolu bir kalp 🌷🌷🌷 sorum kopekleriniz cins mi yoksa barınak sokak köpekleri mi biliyorsunuz onlar daha çok sevgiye sahiplenmeye muhtaç 😞😞

Selam arkadaşlar 😘😘😘😘 bana Dilay diyebilirsiniz yaşımı yazmiyim ama iki yaşında kızım var ❤️

Merhabalar, bende 26 yaşındayım. Çocuk gelişim - İlahiyat iki üniversite mezunu olup okul öncesi öğretmenliği yapmaktaydım. Doğuma yakın mesleği bıraktık, pandemi hepimize vurdu 🥰 Şimdilerde 4 aylık kızımın hem annesi hem öğretmeni olmaya baş koydum 🌸 burada hem muhabbet etmek, hem eğlenmek, hemde regl takibi amaçlı bulunuyorum.
        Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diyorum, güzel geçimler diliyorum 🤭

aylinaylin evimde birlikte yaşadıklarım golden ve labrador cinsi. Fakat ailecek kimsesiz hayvanlarımız adına bir kaç derneğe üyeyiz yakinen ilgileniyoruz, onlarıda kesinlikle unutmuyoruz 🙏🏻

Merhaba hoşgeldin. Bende 21 yaşındayım evliyim. Lise mezunu altı aaylik bir oğlan bebiş annesiyim❤️❤️ bebiş büyüdükten sonra okuluma devam edicem. 🤗