Ruzgarin_kadini hosgeldiiinn🌸🥰bende 20 yasındayım 9 gün sonra 21 oluyorum 🎉nişanlıyım💍 hala okuyorum 🏫😢
BU BİR TANIŞMA POSTUDUR😂
Ruzgarin_kadini Hoş geldin 😊😊💕 foruma renk getirdin 😂
Nietzsche aaa bunu duyduğuma çok sevindim teşekür ederim 🤗🤗🤗🤗
Rouge En kısa sürede bol başarılarla mezun olman dileğiyle🤗
Nietzsche sizede sorayım 🤭🤭 acaba nasıl moderatör oldunuz 🤭 çok güzel birşey
deleted77 Mrb birşey soracağım köpekleriniz var hayvanlara karşı duyarlı insansiniz herkes de kolay bulunamayan cok güzel huy merhamet dolu bir kalp 🌷🌷🌷 sorum kopekleriniz cins mi yoksa barınak sokak köpekleri mi biliyorsunuz onlar daha çok sevgiye sahiplenmeye muhtaç 😞😞
Selam arkadaşlar 😘😘😘😘 bana Dilay diyebilirsiniz yaşımı yazmiyim ama iki yaşında kızım var ❤️
Kabakcicegi moderatör alınacağı zaman başvuru yaparak seçildik 😊
Ruzgarin_kadini hoşgeldiin 🌸 ben 24 yaşındayım İstanbul’da oturuyorum tasarımcıyım ve tazecik 4 aylık bir anneyim 🌸🌸
Merhabalar, bende 26 yaşındayım. Çocuk gelişim - İlahiyat iki üniversite mezunu olup okul öncesi öğretmenliği yapmaktaydım. Doğuma yakın mesleği bıraktık, pandemi hepimize vurdu 🥰 Şimdilerde 4 aylık kızımın hem annesi hem öğretmeni olmaya baş koydum 🌸 burada hem muhabbet etmek, hem eğlenmek, hemde regl takibi amaçlı bulunuyorum.
Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diyorum, güzel geçimler diliyorum 🤭
Ruzgarin_kadini cok tatlısın teşekkür ederim ♥️
Nietzsche çok güzel ya 😂 keşke böyle bir imkânım olsaydi 🤭
Kabakcicegi belki tekrar açılır alım,başvurursun o zaman 😊
Nietzsche Çok teşekkür ederim 😊sansimi denerim 😊
- Düzenlendi
Kabakcicegi yetkililer uygun görmüşler 🙏🏻
- Düzenlendi
Ruzgarin_kadini teşekkür ediyorum 🌼 hayvanları çok severim 🙏🏻
- Düzenlendi
aylinaylin evimde birlikte yaşadıklarım golden ve labrador cinsi. Fakat ailecek kimsesiz hayvanlarımız adına bir kaç derneğe üyeyiz yakinen ilgileniyoruz, onlarıda kesinlikle unutmuyoruz 🙏🏻
Merhaba hoşgeldin. Bende 21 yaşındayım evliyim. Lise mezunu altı aaylik bir oğlan bebiş annesiyim❤️❤️ bebiş büyüdükten sonra okuluma devam edicem. 🤗
Brvnonk bende türkiyeye dönünce 2. Eğitime devam edeceğim 🤗
deleted77 maşallah çok güzel Allah sizden ailenizden razı olsun sizin bizim gibi insanlar o çocuklara birer umuduz 🌷😊