o_hayat_benim yani nasıl olacak bilmiyorum senin de içinde birşeyler var ki olmuş yoksa birak birlikte olmayı eve bile almazdın diye düşünüyorum olan oldu artık yapacak bir şey yok
AAct242924
- 2 saat önce
- 3 Eyl 2021 tarihinde katıldı
- Çok pişmanım ne yapıcam şimdi 😢 tartışmasında
- Çok pişmanım ne yapıcam şimdi 😢 tartışmasında
Bubenimoykumm yemin ediyorum ki asla hatırlamıyorum sanki 1 saniye içinde gelişti herşey 😢🥺
- Risale-i Nur 💓 tartışmasında
Kızlar hiç duydunuz mu bilmiyorum ama Risale i Nur diye bir kitap var Kuranı Kerim tefsiri okudukça okuyacagin geliyor ekmek gibi hava gibi muhtacız özellikle ahir zamanda imanı kurtaracak eserlere sıkı sıkıya sarılmak gerek
- Eşimin arkadaşının eşi tartışmasında
Kocalariniz Dünyanin en yakışıkli erkeği.
Kadin ne yapsin mecbur dayanamamiş.
Şakamisiniz.
Evinde misafirlikte kadincağiz sizi dost kardeş zanedip masumane ilgi alaka göstermiş..
Ben onun yerinde olsam seni asla evime almam.
İffetime laf edeni yakarim - Benim duam mı kabul oldu ne 🤭🥰 tartışmasında
HurremSultan belki Cook iyi kalpli bir insan Allah’ım sen şuan sana dua eden herkezin duasinj kabul et demiştir
Ben her gece namazımı kılıp duamı ettikten sonra aynı bu şekil dua ediyorum en son. Şimdi şu anda kim ne dua ediyorsa kabul et diye dua ediyorum. Sadece kendimizi düsünmemek lazım. Tüm müslüman alemini düşünmek lazım. ✨
- Çin takvimi doğruluğu tartışmasında
Act242924 amiin insallah sağlıcakla rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin 💓🥰
- Çin takvimi doğruluğu tartışmasında
- Hamileyken hiç sperm yuttunuzmu yada yutuyomusunuz tartışmasında
Blacklist cevabınız için teşekkür ederim merak etmeyin onlarıda yiyorum gayet sağlıklı besleniyorum meyve sebze süt peynir yoğurt yumurta ama dediğim gibi bunlar bulantıma iyi gelmiyo ne hikmetse bitek sperm yutunca bulantıma iyi geliyo kokusu yok tadıda çok tatlı zaten kötü bişi olsa zaten yutmam merak etmeyin
- Galiba aşık oldum tartışmasında
Yasak_elma ahaha kız bu çok iyiydi 🤣
- Eşimin halleri tartışmasında
buzdankalpler abisi de biliyo atsa atamaz satsa satamaz. Anasına da eşim göndermez. Bi bok olmayacağını bildiği için laf da etmiyo ettirmiyo da.
- Fotoğrafımı çekti! tartışmasında
Dolunayy o zamanlar eşimle ayriydik bosanmistik çok içki iciyordu ve sürekli kavgamız oluyordu . 9 ay boyunca ayrı kaldık . Sonra ben ortundukten 3-4 ay sonra bana içkiyi bıraktığını söyledi çok ısrar etti , barıştık tekrar evlendik .
İşin garip kısmı da medreseye başladığım dönem daha Kur’an’ı yeni öğrenmeye çalışırken rüyamda Yasin suresinin 1 sayfasını ezberledigimi görmüştüm , ve aynı rüyada bir hoca bana çok mübarek bir oğlun olacak demişti. Bende ben evli bile değilim nasıl olur dediğimde bekle sadece demişti . Uyandığımda ise gerçekten Yasin süresinin 1 sayfası ezberimdeydi . Şok olmuştum çok etkilendigim bir olay oldu bu benim için . Sonra işte birkaç aya eşimle barıştık hamile kaldım ve oğlum oluyor yine 🤭 rüyam gerçekleşmiş oldu adeta… - Fotoğrafımı çekti! tartışmasında
- Düzenlendi
Dolunayy ne güzel demiş Mehmet Akif Ersoy , mekanı cennet olsun 🤲🏻♥️
Evet ben bayağı acıktım saçlar kırmızı dudakta piercing falan değişik bir tarzım vardı . Bikini de giyerdim crop da giyerdim 😂 ama küçüklüğümden beri hep çarşaf ile tesettüre girmek isterdim çok ozenirdim . Sonra geçen sene yazın çarşıdan geldim hatta alkolluydum Allahim affetsin 🤲🏻annemde otururken anne ben çarşafa gireyim mi dedim sen bilirsin kızım dedi tamam anne dedim hemen sipariş verdim bı anda çarşaf ile ortundum . İnsanlar o kadar şok oldular ki herkes mesaj mesaj üstüne , sen nasıl kapandin bı de çarşafla şok oldum falan filan 😂 ama o çarşafı ilk giydigimdeki huzuru anlatmak mümkün değildi . Bir de bir dernek buldum hanımlar için Kur’an ve İslami ilimler öğretilen bir dernek , medrese gibi . Oraya gittim 1 haftada Kur’an ’i öğrendim . Çocuk gibi sevinip ağlamıştım Kur’an’a gectigim gün 🥺♥️ o gün bugündür böyleyim işte 😂 sanki eski ben öldü , yerine başkası doğdu 🤷🏻♀️ bu kadar işte 😂 - Fotoğrafımı çekti! tartışmasında
taricat Medeniyet dediğin açmaksa bedeni ,desenize hayvanlar insanlardan daha medeni .
-Mehmet Akif Ersoy 💙 Ne kadar güzel söylemiş. Hatırladığım kadarıyla açıkken sen uçlarda bir açıktın ,sanki öyle bir postunu görmüştüm karıştırıyor da olabilirim, öyle miydi😄 öyleyse nasıl oldu da çarşafa girdin merak ettim. - Fotoğrafımı çekti! tartışmasında
taricat ya ne kadar iğrenç zihniyetli var ya. Artık bu durumlara dur demek lazım gerçekten. Sokağa çıktığımızda Artık herkes bildiğiniz çıplak geziyor kimse sesini çıkarmıyor bende saygı duyuyorum ama gerçekten abes kaçıyor bence. Tatil bölgesi yada ne bileyim yazlık yerlerinde oyle gezmelerini normal karşılıyorum ama bakkalada kalçanın yarisina gelcek kadar şortla gidilmesine şaşkınlıkla bakıyorum. Ama dediğim gibi kendi tercihi ağzımı açıp bisey demem bende tesettürlüyum. Biz nasıl kimseye karismiyorsak kimsede bize karışmasın. Çarşaflı peceli türbanlı mini etekli şortlu.. herkesin kendi tercihi. Size yapilan cok saygisizca hareket. Ben olsam kolundan tutar polisi arardim yada avazim ciktigi kadar polis çağırın diye bagirdim sonucta izinsiz sizin resminizi cekmis haberlerde görüyoruz hemen telefonundan sildiriyorlar resimleri
- Fotoğrafımı çekti! tartışmasında
taricat Çok yakın bir arkadaşım İzmir’de yaşıyor. Peçeli kendisi. Asansör diye bir yer var orada dürbünle bakarken bir kadın fotoğrafını çekmiş ve alelade orada onu küçük düşürmüş. Arkadaşım gayet kendi asaletine uygun olarak çirkefleşmeden konuşmuş ve orayı terk etmiş. Bence öyle insanlar için kendinizi yormayın eşinizin fark etmediği kaç kişi olmuştur Allah bilir. İslama olan öfkelerini islamın simgesi olan tesettürlü kadınlardan çıkarıyorlar boşverin uğraşsınlar. Şikayetçi olsanız yargı sizi asla savunmaz elinize bir şey geçmez. Ülke olarak çok gerideyiz bu konuda maalesef. Geçenlerde Amerika’da ünlü bir üniversitede doktora mezuniyetinde birinciliği peçeli Müslüman bir kadın alıyor. Sahnede konuşma yapıyor ve kimse onu yadırgamıyor. Bilakis alkış tufanı kopuyor salonda. Bizimkiler de sanki aya roket gönderdiler de bizim örtümüze takılmış gibi beyinlerini anca İslam düşmanlığına çalıştırıyorlar.
- Prezervatif yırtıldı 🙄 tartışmasında
Prezervatif+ doğum kontrol hapı kullanıyordum hapı bu ay bıraktım prezervatif yırtıldı 😱 afedersiniz eşim içime boşalmış oldu bide hemen çıkmamış ertesi gün hapı alcam diyorum karışma Allah’ın işine alma diyor yok pahalıdır zararlıdır bilmem ne hep bahane. başına gelen var mı yırtılır mı yoksa eşim çocuk istiyor da katakulle mi yaptı bu kadar hap alma dediğine göre 🥺
- Taciz! tartışmasında
- Düzenlendi
egemenveseliminannesi herşey lgbt yi normalleşdirenlerin suçu çoçukların beyinlerini yıkıyorlar resmen kimse kusura bakmasın ama ben lgbtye normal bakmıyorum bu benim düşüncem çok iğrenç bi durum şimdi çıkıp biri diyecek bu kendi seçimleri değil falan bas baya(çoğunun) kendi seçimleri canm aklı ermeyen küçük çocuklarda onun iyi bişey olduğunu düşünüyor ve oraya yöneliyor
- Taciz! tartışmasında
egemenveseliminannesi inanmıyorum şok oldum şuan neslimiz ne hale geliyor bilmiyorum. İslamdan uzaklaştıkça iyice beter oluyoruz. Rabbim çocuklarımızı yolundan ayırmasın inşaallah. Gerçekten islamı yaşayan çocuklar nasip etsin
- Squirting orgazm tartışmasında
Birkadin bunu yaşamana sevindim valla:) ne zamandır bu konuyla ilgili yazılanları okuyorum çoğu kişinin ıslanarak orgazm olmaktan haberi bile yok:) ben de her ilişkimde vajinal orgazm olurum yatak çarşaf şarıl şarıl su olur 😂 bunu yaşayan klitoral orgazmın yüzüne bile bakmaz:) olay kendini keşfetmek ve rahat olmak 🌸sana bravo 👏
- Büyü musallat tartışmasında
Sexapalite büyü konusunda yok muska yapalim takin yok tılsım yapalim yok şunu alin eve koyun diyen insanlardan hocalardan direk kaçın. Evet iyi gelebilir belki ama onunda bir suresi var ve sonradan daha kotu olursunuz. Bakara suresini acin Türkçe sekilde okuyun mesela. Bakara suresini okuyun büyü iptalll. Allah bakara suresini zaten bu buyuler icin indirmistir. Nas felak, bakara suresi , ayetel kursi okuyun. Peygamer efendimize de zamaninda büyü yapildi gidip muska islerine karismadi dualarla buyuyu kendi bozdu. Muska gibi seyler arti cok gunahtir bilmiyorsaniz bunlari simdi ogrenmis olun. Size muska yazayim diyen hocadan uzak durun. Bir zemzem alin ve icine namazinda niyazinda olan imani yuksek birine dualari okutun hatta kagida yazabiliyorsa yazsin o kagidi suyun icine atin buyuk 5 litrelik zemzemler satiliyor onu esinize icirin kendiniz de icin bir sisenin icine koyun fisfis olucak sekilde üzerinize sıkın. Dualarla cozmeye calisin muskalar cok gunahtir ve daha kotuye goturur. Benim abim cok kotuydu babam zemzeme dualari okudu kagida yazdi icine atti abime onu icirdi agzinda kufur eksik olmayan, kavgaci cocuk gitti elhamdülillah yillardir 5 vakit namazini kacirmayan bir insan geldi yerine. Kurani kerimde bu seylerin cozumu hep yaziyor. Evde bol.bol bakara suresi dinleyin ve sürekli suyla silin. Esinizin ustune okuyun hepsinin çözümü bizim islam dinimizde var biiznillah