Glr0745 Bonn kentinde yaşıyorum canım
GGlr0745
- 25 Eyl 2020
- 16 Ağu 2020 tarihinde katıldı
- Yumurtlama gunu tartışmasında
- Hamile kalmaya calisanlar .. tartışmasında
- Düzenlendi
Kızlar ben size hikayemi anlatmak istiyorum sıkılmadan dinlerseniz çok sevinirim🙏🙃. Ben 5 yıllık evliyim Allaha şükür 2’5 yaşında bir oğlum var evlendiğimin ilk senesinde hamile kalmıştım ama hiç hazır degildim yaşımda küçüktü, 2 aylık düşük yaptım çok kötü durumdaydım 1 hafta öyle kaldım doktorlar zehirlendiğimi söylemişti almanyada yaşıyoruz biz apar topar memelekete gittik orda tedavi oldum doktorlar yakın zamanda hamile kalmamamı söyledi bebek mikroplu doğar diye😣 bından tam 6 ay sonra yalnışlıkla korunmasız ilişki oldu direk kalkıp yıkanmıştım çok korkmuştum ağlamıştım hamile kalırsam ne olur diye? Adeti geçikte test aldım çift çizgi çıktı çok ağladım çok korktrum bebeğe bişey olur diye doktora gittim doktor herşey yolunda dedi çok sevindim o benim mucizem🙏🙏 çok şükür çok sağlıklı dünyaya geldi. Şimdiyse tekram hamile kalmak çok istiyorum ona bir kardeş çünkü uzaktayız çok yalnız büyüyor ama herşey nasip kısmet 4 aydır deniyoruz olmuyor adetimde düzenli geliyo ama hamile kalamıyorum doktorumda dedi herşey yolunda diye ama benim diycem şu ki herşey nasip kısmet Allah nezaman nasip edirse nezaman ıygun görürsa ozaman hiç üzülmeyin stres yapmayın varsa olsun kendiliğinden olur inşallah❤️❤️❤️
Glr0745 selam canım prolaktinin kaç çıktı bende 4 senedir evliyim prolaktin yüzünden hamile kalamıyorum.
Glr0745 Irak’tayım canm sen nerede yaşıyorsun .
Zawjahkhayyam 2 seneme giricem canım
- Eş sorunsalı yardım!!! tartışmasında
Ezelinur bence hiç bişey yapma yani surat asma eşine sana doğru söylediğini düşünüyorum çünkü onun telefondan fotoğraflarına bakabiliyorsan whatsap, ınstasına falanda bakmışsındır orda bişey yoksa yoktur seni aldatmış olsa o fotoğraf telefonunda asla olmazdı bide silmiş çok kötü bişey yapsaydı emin ol son silinenlerden de silerdi diye düşünüyorum sen yine kontrolcü ol ama sakın belli etme davranışlarınıda kesinlikle ona karşı değiştirme normal miş gibi 😉
- Fıkırlerinize ihtiyacım var... tartışmasında
Merhaba hanımlar ben 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim yurtdışına gelin geldim. Kayınvalidem yok eşim kayınpederle beraber çalışıyorlar haliyle kayınpederle yaşıyorum. Sıkıntım şu eşim 15 yaşından beri burda babasıyla yaşıyor onun sözünü dinliyor ve bu durum hala devam ediyor kayınpeder istemiyor diye akrabalarımızla arkadaşlarımızla görüşemiyoruz çok sıkıldım artık patlama noktasına geldim . Bu arada Mart ayında bi düşük yaptım onun psikoloji bu durumlar derken hasta olmaktan korkuyorum. Eşimle konuştum bana tamm diyor babasına gelince ona bişey diyemiyor. Ne yapmam gerek nolur akıl verin bana eşimle severek evlendik bu arada. Önerilerinizi bekliyorum😘😘
Semanur21 Kac eczane gezdim burda yok dediler canm Türkiye’ye gidince alacagim artik
Kızlar merhabalar yumurtlama gününde agriniz oluyor mu? Karin altında kasiklara doğru sol ve sağ taraflarında