• Muhabbet
  • Sizin evde en çok yemek yiyen kim 🍽

[silindi] ya bende eşimde çok iştahlıyız ama eşim hem kilo hem yemek yeme olarak bayağı bir önde 🙈 yemek yemek çok güzel keşke kilo olarak geri dönmese 🥰

Eşiiimm. O evdeyse mutfakta bulaşıgım bitmiyo 😂

[silindi] ayy tam benlik oldu bu soru 😬 Sadece kahve içerek doyanlardanım 🤩
Net kocam diyebilirim, adam hep aç hiç doyduğunu görmedim ki 💆🏼‍♀️ Evde pek yemek yemeyiz fakat kendisi sürekli aparatifler değişik yiyecekler hazırlar yer benide bayağı bir zorlar yemem için 🤷‍♀️

deleted77, başlığı Sizin evde en çok yemek yiyen kim 🍽 olarak değiştirdi.

ZRaporu ayy mama sandalyelerini unutmuşum ben yahu 🙈😂 düzenli beslenirler kendileri 🤪

[silindi] of ya benim bu😥senin yediklerin bize geliyor diyolar ama kontrol etmeye çalıştığım zamanları gormüyolar😑 hele buara geceleri homini gırtlak sonra tumba yatak.🤦🏻‍♀️

Ben kuş kadar yiyip en çok kilo alanım 🤔 eşim benim yiyemedigimi de yer ama mübarek ben mutfağın önünden geçerken kilo alıyorum su içse yarıyor dedikleri sendrom bendeki 😐😐😐😐🤢

[silindi] kesinlikle ben Allahtan yedikçe kilo veriyorum tersine yoksa böyle rahat olamazdım 😅 hele bu aralar hepten iştahım açıldı

HoldingAvg Yiyip de kilo alamazsınz insallah diyin bizede bir dua edin Allah aşkına 😂😂

deleted77 kahve tok tutuyor gerçekten bende içtiğim günler öğlen bir şey yemek istemiyorum ama normalde oburum yani 😂 özellikle sokak lezzetlerinin hastasıyım 😍 her türlü YE-RİM 🤩

deleted77 her öğünde sofradan doyarak ayrılıyor uyuz oluyorum 😂 hayır yani sofrayı toplamama yardım et bari 😂 ben çocuklarla savaş vermekten ne yediğimi anlamıyorum 😂

ZRaporu 😍 sokak lezzetleri bağımlılığı bendede mevcut bu konu da bayağı bi pis boğazım 🙈 ama evde tüm gün yemek yemesem de aramam kahve ile geçiştiririm 🤷‍♀️

[silindi] işin şakasını yaptık şimdi aslını yazalım 😂 eşim ve ben yemek yemeyi severiz masterchef izlerken tabakların tadımında ulan bizde bi yeseydik deriz 🤣 çocuklar bildiğiniz gibi çocuk iştahı 😅

ZRaporu birde bizim x3 🙈 birde benimkiler pek yemez en çok mama sandalyeleri doyuyor işte anca yorgunluk 😅

deleted77 çocuklardan oluyor bu genelde anneme gidince çok yerim mesela sürekli acıktım derim 😂 evde ev işi çocuklar derken acıkmıyorum pek bir de onlara meyve kek kurabiye verirken bende tırtıklıyorum o yüzden belki de açlığımı yatıştırıyorum 🤓

deleted77 aaa bak süpürgeyi unutmuşum 😂 bir de onun karnı çok doyar pilavlar kahvaltılıklar falan baya iyi besleniyor kerata 😁

ZRaporu ayyy benimkiler asla yemiyor kız benim de yiyesim kaçıyor 😂 kalabalık olunca insan daha fazla yiyor sanki 😋
                Aaaa en önemlisi de o değilmi ciddi en çok doyan 😂