[silindi] ya bende eşimde çok iştahlıyız ama eşim hem kilo hem yemek yeme olarak bayağı bir önde 🙈 yemek yemek çok güzel keşke kilo olarak geri dönmese 🥰
Sizin evde en çok yemek yiyen kim 🍽
Eşiiimm. O evdeyse mutfakta bulaşıgım bitmiyo 😂
- Düzenlendi
[silindi] ayy tam benlik oldu bu soru 😬 Sadece kahve içerek doyanlardanım 🤩
Net kocam diyebilirim, adam hep aç hiç doyduğunu görmedim ki 💆🏼♀️ Evde pek yemek yemeyiz fakat kendisi sürekli aparatifler değişik yiyecekler hazırlar yer benide bayağı bir zorlar yemem için 🤷♀️
ZRaporu ayy mama sandalyelerini unutmuşum ben yahu 🙈😂 düzenli beslenirler kendileri 🤪
Ben kuş kadar yiyip en çok kilo alanım 🤔 eşim benim yiyemedigimi de yer ama mübarek ben mutfağın önünden geçerken kilo alıyorum su içse yarıyor dedikleri sendrom bendeki 😐😐😐😐🤢
[silindi] Boşver verirsin bi ara kilolari :)
[silindi] kesinlikle ben Allahtan yedikçe kilo veriyorum tersine yoksa böyle rahat olamazdım 😅 hele bu aralar hepten iştahım açıldı
HoldingAvg Yiyip de kilo alamazsınz insallah diyin bizede bir dua edin Allah aşkına 😂😂
ZRaporu 😍 sokak lezzetleri bağımlılığı bendede mevcut bu konu da bayağı bi pis boğazım 🙈 ama evde tüm gün yemek yemesem de aramam kahve ile geçiştiririm 🤷♀️
ZRaporu birde bizim x3 🙈 birde benimkiler pek yemez en çok mama sandalyeleri doyuyor işte anca yorgunluk 😅
ZRaporu ayyy benimkiler asla yemiyor kız benim de yiyesim kaçıyor 😂 kalabalık olunca insan daha fazla yiyor sanki 😋
Aaaa en önemlisi de o değilmi ciddi en çok doyan 😂