• +18
  • Büyü konusu

Kizlar adet kani ile sevgiliyi kendine baglama nasil yapilir bilen varmi? Bashka kiz giriyor 5 yillik ilishkimizin arasina 😭😭 bildiyiniz medyum falan varsa yardim edin lutfen

Nazrinka işinize karışmak gibi olmasın ama başka kız için bitecek bir ilişki moduna girdiyse medyum büyü müyü uğraşıp da boşuna günaha girmeyin derim.

Nazrinka kusura bakmayın ama bu iğrençliği sevgilinize yapmanız ne kadar etik ? Az empati kurun tövbe yarabbim ya! İlk kez duydum ve arama motoruna yazmamla silmem bir oldu 🤮
      Kesinlikle de inanmam bu tarz saçma olaylara. Sizi istemeyen birisini zorla mı kendinize bağlayacaksınız ? Bu arada, kız aranıza kafasına göre girmiyor erkek arkadaşınız bayanı hayatına alıyor.

deleted77, başlığı Büyü konusu olarak değiştirdi.

Nazrinka şaka mısın sen bu yaptığın şeyle kendi başını bile nasıl bir belaya sokacağının farkındamısın başka biri için 5 yıllık birliktelik bitiyorsa zaten ortada bi birliktelik kalmamıştır çiktirsin gitsin büyüdür müyüdür çocuk oyuncağı sanıyosunuz böyle bi cahillik yaparak 7 neslini de tehlikeye atacağının farkındamısın acaba senden çıkmasa senden doğandan ondan çıkmasa ondan doğandan çıkar acısı aklinizi başınıza devşirin birebir babama !yapılan muskaların şikayetini yaşamış biri olarak tepkim sert olabilir ama şu söylediğiniz şeyin şakası bile iğrenç Allah bu işlerle uğraşan kim varsa kendine çevirsin ıslah etsin dini açıdan günahından bahsetmicem bile Allah akıl fikir versin

Nazrinka biraz özgüvenli olun bırakın kendi haline ve kendinizi geri çekin neden yolun başında size bunu yapan bir adam için amel defterini kirletiyorsunuz. Bunların böyle yaşanmasını rabbim yazmış kaderinizi demekki bir bildiği var gözünü açman en iyisi dik duruşunu bozma bırak gitsin gideni tutamazsinn. Üzülmen, acın evet kötü bir durum ama emin ol geçecek bir ölüyü nasıl acılı günde ağlayarak anarlarsa sende bikac gün anacak ve sonra salacaksin kendi içinden. Sen eğer ona gidersen,yazarsan onun eline herşeyi verirsin bu zaten benim elimde hissi ve düşüncesi verme bir erkeğe eğer o 5 yılını hiçe sayıp gidecekse o gitmeden sen git ama özgüvenli saygılı ve çekici şekilde git suskunluğunu bozma hiç gittiğinde emin ol aklında kalacaksın ve o sana dönecek nasibinde varsa sonu evlilik olur ama yoksa buyude yapsan kendini de yıpratsan rabbim ne demisse o olur moralini yüksek tutmaya çalış

Kizlar ben hic bir zaman buyu muyu gibi seyler yapmadim ve aslinda comta korkarim ama arkadashlarim yapa bilirsin dediler diye burda paylashtim yani ama haklisiniz yapmiycam bir shey gidiyorsa gitsin kismet olan bana olacak

Nazrinka sen o arkadaşlarından da uzak dur bizde bi atâ sözü var “Arkadaşını söyle bana kim olduğunu söyleyim sana ” Benimde bi eltim var azeri 4 sene önce kocasına yapmış bağlama büyüsü 4 senedir kaynımın rusyada düşüp kalkmadığı kadın kalmadı kocası bağlandı boşanmıyor ama hem aldatıyor hem dövüyor yaptığı büyüde ortaya çıktı 1 ay önce şimdi sülalede kimse yüzüne bakmıyo bu işler boş işler tehlikeli işler sen bi cahillik ettin yaptın ömür boyu sana bağlanacak mi sanıyorsun Allah düğümlere üfleyenlerin şerrinden ve ona inananların şerrinden korusun bizleri deli oluyorum böyle konulara 🤨🤨🤨🤨

Nazrinka Allah akıl fikir versin ya. Böyle bir iğrençliği nasıl yapacaksınız? Başka biri için bitiyorsa zaten bitsin o ilişki saçmalamayın. Basit bir şey sanıyorsunuz herhalde bu büyü işlerini.

Niloya gece ufacık çıtırtı duysalar altlarına zıçarlar büyüden bahsediyorlar bu işleri basite alanları gerçekten anlamıyorum bilseler zabahlara kadaaaar zıçırtacaklar büyü yapanıda yaptıranıda kendileri çektiği yermeyecek 7 neslide çekecek neyse ben bu konuda daha fazla sinir küpü olmak istemiyorum 🤨🤨🤨

Tamam işte kız vazgeçti 😂 bir anlık duygusal boşluk ile arkadaşlarının yorumları ile kafa karışıklığı yaşamış ve vazgeçti

Nazrinka eşime kızın biri yapmış falcı söyledi ama tutmamış sanırım evli olmak gerekiyor onun tutması için

Nazrinka aayy saçmalamayın lütfen ya 😰büyüyle bağlansa ne olur ?ne anladım ben zorla sevgiden? adet kanı falan bunlar nasıl düsünceler ıyyhh🤢 kimseyi kendine zorla baglayamazsın hakkın da yok !!hele adet kanıyla hic😨