• +18
  • Büyü konusu

Nazrinka yanınızda durmak istemeyeni büyüyle bağlasanız ne olacak? Gitmek isteyeni salın gitsin.

Size hiç AİT olmamış birini kendinize bağlamak için bu kadar uğraşmayın derim aranızda ciddi anlamda bir sevgi bağı olsaydi değil kız kızın tillahı sizi bu şekilde sarsamazdı. Büyü medyum tarzı şeyleri bırakıp ALLAHTAN kendiniz için en hayırlı olanı dileyin ve Sunu unutmayın ‘KÙN FE YE KÚN’ internetten bunu araştırın büyü bakarken sonrası Siz ve inancınıza kalmış…

• [silindi]

Nazrinka Sen şaşırmışsın. Birincisi gidecek olanı zorla tutmaya çalışman hata. İkincisi adet kanıyla büyü yaptirmayi düşünecek kadar saptırman anormal. Büyü ne ya hiç korkmuyor musun böyle işler çok sıkıntılıdır. Araştır, oku,sorgula ve kendi rizanla vazgeç. Yoksa araniza bi kız girmek yerine hayatına değişik varlıkları dahil etmiş olursun.. Bırak giden gitsin ya!

ZRaporu Biri rızası olmadan ilaç içirir öbürü büyüyle kendine bağlamaya çalışır ..hayır bide bana büyüyle bağlanacaksa hiç bağlanmasın .. haağnımmlarra çağrı olsun adamın içinden gelmeyen birşeyi zorla yaptırınca içinize sinecek mii😂

Lütfen o tür şeyler yapmayın çok tehlikeli o işi yapan insanlar lanetlenmişlerdir bir erkek için değmez eğer sevgiliniz sizi gerçekten seviyorsa aranız açılmaz bozulmaz nasipse herşey olur elbet bu tür şeyler çok gereksiz bence bırakın yapmayı dünmesi bile iğrenç.

deleted77 sizin yorumunuzla bende google girdim baktım ve cidden midem bulandı ve kara büyü olarak geciyor 3 harfliler araciligi ile yapiliyormus bence @Nazrinka asla böyle bir seye kalkismayin sizi seviyorsa araniza kimseyi sokmaz zaten sevgiliniz yok degilse de siz ona yol verin millet kac senelik svliliklerini bitiriyor 5 sene çok degil

Cicilibicili arkadaşları girmiş aklına onun adınada üzüldüm anlık bir gaflette bulunmuş 🙏🏻
      Lakin inanılmaz korkarım bu tarz şeylerden ve açıkçası inanmamda yazdığım gibi çıktım hem iğrenç hem ürpertici 😬

deleted77 hay onun arkadaşlarına yazıktır ya ne büyük bir günah ayrıca kendine saygısızlık neden bir adam ugruna böyle şeyler yapmasını tavsiye ederler ki hic anlayamıyorum

Cicilibicili maalesef bazılarımız tasvip etmesede kendilerini eşlerine zorla beğendirmeye çalışan bayanlar var umarım zamanla azalır biter tek temennim bu yönde 🙏🏻

deleted77 ay bende ilk kez gördüm burada bakıyım dedim kusucaktım bu nasıl bi midesizlik yahu 🤐

deleted77 ben duymuştum hatta cümleye söyle başladı anlatan kişi kocanı kendine bağlamak istiyor musun napacaksin biliyor musun adetinin kanini içireceksin sonra o sen istesende seni bırakmaz ilk 10 dk kendime gelemedim benim evimde Kuran var dedim böyle şeyleri konuşmam konuşturmam olacak olan Allah’tan olur sonra da kustum bi an düşündüm de Rabbim şaşırtma 🙏 arkadaşımız çok genç ve başına gelecekleri düşünemiyor

Dolunayy Allahtan erkekler bu tarz şeylerle ilgilenmiyor gerçekten kocam yemeğime bir şey koysa ya da bana büyü yaptırmak istese boşanma sebebi kesinlikle 🙄

Nazrinka kac yasindasin 16 fln ?

1. Büyü yapanin yaptiranin da yatacak yeri yok öteki taraf da
              2. Seni baskasiyla aldatan birini ne diye elinde tutmaya calişiyorsun
              3. Keske bunlari görmeseydi gözlerim