07_antalya adı ne canım nasıl bişey ki
Anestol krem?????
Leyla1995 Bizde gunahcilar diyelim o zaman🤣 Herseyimize karışıyorlar
Pcoslu1anne aynen katılıyorum size 👏👏
Pcoslu1anne aa yettiniz be naparsanızz yapın uyardım sadece evet analcılar dedim o kadar post açılıyor ki ne anala merak yahu normal birleşme varken ben sadece gaylerde olur sanırdım bi baktımki postlar dolu
2mucize Eee bundan sanane? Nefret püskürmeye gerek yok
Pcoslu1anne ne nefret Edicem tanımadığım kişiden sadece sağlık açısından zararlı dedim bu kadar püskürtme yapmanıza gerek yok
2mucize Kardesim yapan kisi biliyordur zaten seni ilgilendiren birsey yok. Doğru yapıldığı zaman ve zorlanmadığı zaman bir problem olmuyor
Pcoslu1anne bide savunuyorsun açıklaman muhteşem 😂 delik bile yok orda nasıl zorlamayacak tövbe tuvalet yapınca açılır sonra kapanır
2mucize Sahsen ben zorlanmıyorum canım bile acımıyor. Demek ki buradaki arkadas da deneyimleyenlere soruyor. Yavaşça posttan çıkabilirsin 😘
Pcoslu1anne peki cidden merak ediyorum ne anlıyorsunuz yada eşiniz isteği için mi yapıyorsunuz
2mucize Ilk basta o istedigi icin yapıyordum yalan yok ama sonradan ben teklif eder oldum ben istemesem zaten hic olmazdi karşılıklı. Inansan da inanmasan da gercekten zevk veriyor 🤣
Pcoslu1anne sonuç olarak Allah ilişki için haz duyulan nokta vajinayı vermiş bilmiyorum yani kınamak için demiyorum buruda yanlış anlamayın😅
2mucize Ben zevk aldığımı söylüyorum zaten baska bir his. Kınadın zaten kınayacağın kadar🤣🤦♀️
Pcoslu1anne valla ilişkiye çok düşkün değilim olmasa aklıma gelmiyor o yüzden zannetmiyorum 😅
2mucize Bende aşırı düşkünüm bu analdan ibaret degil tabiki. Ayda 2 defa yapıyoruzdur belki her iliskide yapmıyoruz
Pcoslu1anne kınamak değil inanki üzülüyorum hemcinslerime ha sanane diyebilirsin ama üzülüyorum
2mucize Alan memnun veren memnun üzülme yani
Silmeyinlanbeni Kız burda fikirlerin uyusmayan insanlara hakaret etmeye mi girdin sen 🤣 Geçmiş yorumlarına baktım da
Pcoslu1anne yani neyse iyi günler
Pcoslu1anne evet 🤞