Pcoslu1anne bide savunuyorsun açıklaman muhteşem 😂 delik bile yok orda nasıl zorlamayacak tövbe tuvalet yapınca açılır sonra kapanır
Anestol krem?????
2mucize Sahsen ben zorlanmıyorum canım bile acımıyor. Demek ki buradaki arkadas da deneyimleyenlere soruyor. Yavaşça posttan çıkabilirsin 😘
Pcoslu1anne peki cidden merak ediyorum ne anlıyorsunuz yada eşiniz isteği için mi yapıyorsunuz
2mucize Ilk basta o istedigi icin yapıyordum yalan yok ama sonradan ben teklif eder oldum ben istemesem zaten hic olmazdi karşılıklı. Inansan da inanmasan da gercekten zevk veriyor 🤣
Pcoslu1anne sonuç olarak Allah ilişki için haz duyulan nokta vajinayı vermiş bilmiyorum yani kınamak için demiyorum buruda yanlış anlamayın😅
2mucize Ben zevk aldığımı söylüyorum zaten baska bir his. Kınadın zaten kınayacağın kadar🤣🤦♀️
Pcoslu1anne valla ilişkiye çok düşkün değilim olmasa aklıma gelmiyor o yüzden zannetmiyorum 😅
2mucize Bende aşırı düşkünüm bu analdan ibaret degil tabiki. Ayda 2 defa yapıyoruzdur belki her iliskide yapmıyoruz
Pcoslu1anne kınamak değil inanki üzülüyorum hemcinslerime ha sanane diyebilirsin ama üzülüyorum
2mucize Alan memnun veren memnun üzülme yani
Silmeyinlanbeni Kız burda fikirlerin uyusmayan insanlara hakaret etmeye mi girdin sen 🤣 Geçmiş yorumlarına baktım da
Pcoslu1anne yani neyse iyi günler
Pcoslu1anne evet 🤞
Silmeyinlanbeni ah ilk defa fikir olarak ayni olan biri eski çağda kalmışız
Etiket yapmadan yorumlamak istedim. Anal ilişki hıcbır sekılde dinimizin ve tıbbın kabul etmefıgı bır durumdur. Unutmayın ki hayvanlar Anal ilişki yoluyla çiftleşir. Allh hetseyı bılırde yapar. Sen zevk alıyorum DIYOSUN dıye gunah olan hatta dinden çıkma yoluna dahı göturen bır ahvali eşler istiyor diye yapmamalılar. Bunlar sapkın ilşkilerdır. Bı dusunun esınız bunu neden ister ki zevk demeyin buna çünkü erkek hersekılde hazzını alır oln kadına olur.
Silmeyinlanbeni Üstüme vazife olmayan herseye karisirim diyorsun yani👍🏻
Pcoslu1anne istediğim yere yorum yaparım size ne ki 👎
Silmeyinlanbeni Haddinizi bilerek yorum yaparsanız kimse birsey demez tabi.
Silmeyinlanbeni Bu zamana kadar öğrenememişsiniz zaten. Ben öğretecek değilim:)