hayatbuiste Zhnce anladım. Demek ki her yere girilmiyor. Bazı yerler engelli. Allahım ne kadar büyüksün Yarabbi. İnsan beyni çok karışık, mucizevi bir şey.
prensesannesi27 hayatbuiste heryerw giriliyor sadece girecegın yer bir varlık tarafından korunuyor veya izin verılmıyorsa gıremıyorsun sonucta bu onların dünyası karsına ne cıkacagı bellı degıl nur arkadasımızda da 3 harflıler oldugu için evıne gırememıs dilay olay bu
Zhnce hayatbuiste aynen oyle Dilay engellendiğini söyledi yani izin vermiyorlar dedi çok fazlalar dedi Yarım yamalak hatırlıyorum çünkü okur okumaz post silindi gitti öylece kaldı hersey
Boklu Emineyilmaz coksa yumurtaliktakilimon adini kullanmak istemiyorum kidstekiler okuyamiyor daha😅burda kisa ve oz boklu nicki kullanicam😂😂
3children1mom Ful Yok bacım su yine tanımadım 🙄 Beni taniyan çıksın ortaya gavur ellerinde kalmış gibi hissediyorum 🤪😂
Boklu Emineyilmaz Dun aksam noldu senin bilgin varmi ben mide bulantisi ve bas agrisiyla uyudum erkenden gidebildimj dilay nurun evine
Zhnce 3children1mom 😂😂 sırf bir konu için hesap açtım burda ya Bide insanları tanimayinca çok zorlandım
[silindi] 3children1mom ya şimdii buraya alışır muhabbete sararsak birileri kidse gidip bizi ifşa eder diye ismimi koymadım 😂😂