Patmem ya çok korkunç bir şey söylediğiniz yani 🥶saglıklı düşünmeyip bebegine bakış açısı bile değişebilir yani o yüzden dedim yanlış anlamayın 🙂
Astral Seyahat 2 (Özel Grup Kuramadık Burdan Devam)🌺☺️
Balkizim korkmayın al anası al karısı denen bir ceşit lohusa kadinlari korkutmak ister ortamda erkek bulunmasi gerekir kuran da tabi iğne ve makasi da büyüklerimden duydum yastik altina koyariz biz 😊
3children1mom Ek gıdada daha tadimlar bitmedi o yuzden hala ana öğünü meme bu aralar dis cikardi hunharca isirip kanatiyo aksama kadar defalarca meme ister
Pcoslu1anne
Diş mi ağrıyor kaşınıyordur…
Bir kuru soğanı robottan çek suyunu süz. O suyunun içine 2 damla kadar karanfil yağı damlat
Hem ağrısını alır.. hemde antibiyotik etkisi var ☺️
3children1mom Altlar minik minik cikti ama hala huysuzlugu var tum gun peşindeydim emeklemeye basladi bir de telefona da hic bakamadim geceye birikmis konular hemen deneyim tarifi karanfil yagim falan da var hadi insallah ise.yarar
Pcoslu1anne
Yarar kuzum merak etme. Ben ilk kızımda jel kullandım 🙄🤦🏻♀️
Tecrübesizlik işte 😂🤷🏻♀️
Diğerleri bu sekilde yaptim zararı yok 🖐🏻
3children1mom tam bebegimle ilgili çekiyordum bu sıkıntıyı tesadüfen gördüm 🤗
Emine_02
Cok geçmiş olsun canım 🌺☺️
Kaç aylık bebiş
3children1mom saol canim 6 buçuk aylik ne gece ne gunduz uykumuz kaldi baua kasinio ama fazla bir sislik te yok yanlardan hafif sisme var
Bende bı gun uyuyorum bekarim o zamn uyandm gozlrm açıktı bundan çok eminim yalnz yatryrm odada gozlrimi bı açtım kapının orda bsey duruyo simsiyah gözler yeşil ve uzun norml göz degil kulak gibi bsey başında yukarı bi uzanti beni izliyo ama içeri girmedi odamın kapisnn eşiğinden bakiyo (oda da kuran vardı belki ondan giremedi ) goruyorum ama o uyku sersmligyle dönüp tekrar uykuya daldım..ertesi gece tekrr yattm bı ayak sesi annm geliyor sandm arkm dönük uyumaya calsrkn ensemde bı nefes hssettm döndüğümde kimse yoktu.sonrdnda grmedm neydi o varlık bilmyrm
Pcoslu1anne yanlız ben karanfil yağını balıklarda anestezik madde olarak kullanıyorum yağındansa karanfilin kendisini kullanın ağır olabilir küçükmüş daha. Yarım çay bardağı zeytinyağına 10-15 karanfil atın buzdolabında 1 gün beklesin karanfilleri çıkarıp onu sürün
Emine_02
Bunu dene ağrısı huzursuzluğu kalmayacak🌺
AloneMom seyehat var dediler geldim ben 😂 nereye uçuyoruz be😖🤣
Kimsemkimimyaw valla ben sabit burdayım ucamam ben kanatlarım yok 😅
AloneMom anldm canm😋😂 bu post ne ise yaryor mesajlr coktu okuyamadım kastı birde
Cicilibicili iğne vardı odada ama yastığın altında değildi kuran da yatak odasına koymamıştım muskam vardı ama 😊 anneme de gitmişler bana lohusayken bende biliyordum ama böyle aklıma okuldaki kız da gelince epey korktum 😊
3children1mom mutlaka deniyeceğim saol canim 🌸
Balkizim çok şükür ben görmedim hep de aklımda idi biliyor musun hep dua ettim 🙂okuldaki kız neydi canim ?