• Astroloji
  • Astral Seyahat 2 (Özel Grup Kuramadık Burdan Devam)🌺☺️

Patmem ya çok korkunç bir şey söylediğiniz yani 🥶saglıklı düşünmeyip bebegine bakış açısı bile değişebilir yani o yüzden dedim yanlış anlamayın 🙂

Balkizim korkmayın al anası al karısı denen bir ceşit lohusa kadinlari korkutmak ister ortamda erkek bulunmasi gerekir kuran da tabi iğne ve makasi da büyüklerimden duydum yastik altina koyariz biz 😊

3children1mom Ek gıdada daha tadimlar bitmedi o yuzden hala ana öğünü meme bu aralar dis cikardi hunharca isirip kanatiyo aksama kadar defalarca meme ister

3children1mom Altlar minik minik cikti ama hala huysuzlugu var tum gun peşindeydim emeklemeye basladi bir de telefona da hic bakamadim geceye birikmis konular hemen deneyim tarifi karanfil yagim falan da var hadi insallah ise.yarar

Pcoslu1anne
        Yarar kuzum merak etme. Ben ilk kızımda jel kullandım 🙄🤦🏻‍♀️
        Tecrübesizlik işte 😂🤷🏻‍♀️
        Diğerleri bu sekilde yaptim zararı yok 🖐🏻

Bende bı gun uyuyorum bekarim o zamn uyandm gozlrm açıktı bundan çok eminim yalnz yatryrm odada gozlrimi bı açtım kapının orda bsey duruyo simsiyah gözler yeşil ve uzun norml göz degil kulak gibi bsey başında yukarı bi uzanti beni izliyo ama içeri girmedi odamın kapisnn eşiğinden bakiyo (oda da kuran vardı belki ondan giremedi ) goruyorum ama o uyku sersmligyle dönüp tekrar uykuya daldım..ertesi gece tekrr yattm bı ayak sesi annm geliyor sandm arkm dönük uyumaya calsrkn ensemde bı nefes hssettm döndüğümde kimse yoktu.sonrdnda grmedm neydi o varlık bilmyrm

Pcoslu1anne yanlız ben karanfil yağını balıklarda anestezik madde olarak kullanıyorum yağındansa karanfilin kendisini kullanın ağır olabilir küçükmüş daha. Yarım çay bardağı zeytinyağına 10-15 karanfil atın buzdolabında 1 gün beklesin karanfilleri çıkarıp onu sürün

Pist sadece anneme anlattım ama o da bisey demedi öyle unuttuk gitti

Cicilibicili iğne vardı odada ama yastığın altında değildi kuran da yatak odasına koymamıştım muskam vardı ama 😊 anneme de gitmişler bana lohusayken bende biliyordum ama böyle aklıma okuldaki kız da gelince epey korktum 😊