• Astroloji
  • Astral Seyahat 2 (Özel Grup Kuramadık Burdan Devam)🌺☺️

Oykuaygun benim kiz kardeşimgilin evi de eskiden mezarlikmis. Evleri aile apartmani. Doğum yaptığında surekli kapidan ses duyuyordu. Celik kapinin önünde korkuluk var korkulukta da celik kapidaki gibi tokmak var. Ama surekli arada kalan kapinin tokmagini bir defa bırakiliyo gibi ses duyuyordu. Bir defa da gorumcesi duymus ayni sesi. Bu aralar söylemiyor ama bi ara cok fazla oluyodu. Evin yeriyle alakali olabilir mi acaba

Paramore Nur yemin ederim burada okumaya başladığımdan beri geceleri uyuyamıyorum ve sürekli korkutuluyorum acaba psikolojik mi bir kadın geldi mesela dün gece Kasım ayını bekle dedi bana sonra ezan okundu ama gerçekte okunmamış kalktıktan 5 dakika sonra ezan okundu siyah saçlı beyaz gözlü dağınık bir saçı vardı kadının neden oluyor anlamadım

Paramore kaynanangilde çok vakit geçiriyon ondandır bende kaldıkça fenaşık geçiriyom 😄

Balkizim seninkine al karısı ya d albasması denir bana da gelmiş annem görmüş hemen odaya fırlamış o da kaçmış ben görmedim tabi

saripapatya canisi burda astral seyahat hakkinda konusuyorlar @Dilaylaa arkadasimiz bu konuda baya bilgili hherkese anlatiyor baya meraklisi varmiş. Hapykidste açtilar postu amaa izin vermediler konusulmasina orda hamile ve emzirenler korkuomus diye

ayazasf Kız 😂😂 Allah seni . .
        Bogazlarim şişti ya. Vücudum kırık valla annem gelecek bana bakmaya 🙄 ayakta zor duruyorum

SansursuzKadin eyyyy yazik bende hamileyim ve emziriyordum 😂😂😂 cok büyük olay .s.s. 😂😂 korkanlar niye okur anlamam ki simdi konunun basini bilmeden anliyamiyorum gece baya oludum ama bitiremedim uyuya kaldim 😂😂😂😂😂😂

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Paramore umca var damla eczaneden alın 1 tatlı kaşığı suya dök iç evde bukunsun bebikinde kırgınlık hissettiğinde 5-10 damla ver