Balkizim GeberikGelin kısaca uykuya daldığını zannederken ruh ile bedenin ayrılıp ruhun gezmesi diyeyim 😊
Paramore ayazasf Kız 😂😂 Allah seni . . Bogazlarim şişti ya. Vücudum kırık valla annem gelecek bana bakmaya 🙄 ayakta zor duruyorum
Denizinannesi Balkizim seninkine al karısı ya d albasması denir bana da gelmiş annem görmüş hemen odaya fırlamış o da kaçmış ben görmedim tabi
saripapatya SansursuzKadin birsey sorcam bu konu ne anliyamadim baya konu disi kaldim bi aydimlatsana 😂😂😂😂😂
SansursuzKadin saripapatya canisi burda astral seyahat hakkinda konusuyorlar @Dilaylaa arkadasimiz bu konuda baya bilgili hherkese anlatiyor baya meraklisi varmiş. Hapykidste açtilar postu amaa izin vermediler konusulmasina orda hamile ve emzirenler korkuomus diye
saripapatya SansursuzKadin eyyyy yazik bende hamileyim ve emziriyordum 😂😂😂 cok büyük olay .s.s. 😂😂 korkanlar niye okur anlamam ki simdi konunun basini bilmeden anliyamiyorum gece baya oludum ama bitiremedim uyuya kaldim 😂😂😂😂😂😂
ayazasf Paramore umca var damla eczaneden alın 1 tatlı kaşığı suya dök iç evde bukunsun bebikinde kırgınlık hissettiğinde 5-10 damla ver
Dilaylaa SansursuzKadin Ya dun bir görüşmemiz vardi cok önemli kendi isimiz ile ilgili. Kafamı dinlendirdim biraz bakmadım birazda rahatsiz oldum konuyla ilgili . Ama haftasonu olunca giriyim bakiyim dedim 😅 Görüşmemiz de çok güzel geçti çok mutluyum pozitiff enerji saçmak istiyorum 😅💝
saripapatya Dilaylaa cok merak ettim canim ne amacla yapiyorsun bu gezmeleri. Ne isine yariyor 🤔 ha bi de merak ettigim sen dün niye nura gitmwk istedin ki veya nasil iletisime girdiniz. Gece baya okudum ama sonra uyuya kaldim 😂merakdan catlicam ama
ayazasf Dilaylaa sizler gidince duruldu ya 😄 ne güzel güzel bir gelişmeyse. Zira bende bir güzellik olmadı hala aynı kasvet devam 😄
Dilaylaa saripapatya Ya nurla olan çok uzun bir mesele oldu artık kendisi kontrolsüz astral seyehat gibi birşey yaşıyor ve başka şeyler görüyordu. Ne olduğunu öğrenmek istedik sadece . Benim bir amacım yok merak , gezinti . 😅