Kizlar duzlestirici onerisi yapin nolurr
- Düzenlendi
bitterdelisi24 hem elektrik yapmıyor hemde öyle hemen dalgalanıp bozulmuyor ,saçım upuzun dümdüz oluyor pasparlak ,millet ne kullanıyorsun diye soruyor😂
Nietzsche sac kurutmayla bide ustunden gec madem uzun sacların mukemmel olur :) ben bundan önce braun kullanmıstım cok cok memnundum kırıldında aglamıstım :) sans eseri gittim dedm napım bunu alim bari :) aman allahım :) bin kat iyi cıktı :)
bitterdelisi24 😂😂evet bende ilk kullanımda şok olmuştum ,çok memnunum . Düzleştirip birazda sprey sıkıp tarıyorum parıl parıl geziyorum valla
Nietzsche merak ettim belki birgün 🌹🌹🥰🤣
bitterdelisi24 belki❤
Hoyrat saclarin kalin mi ince mi?
Kadersizkadin kalın ve çok sert kıvırcık baya ama ben memnun kaldım yormuyor düzeltirken ama yine karar sizin
Taraklıyı bende bi hevesle aldım fakat işe yaramıyor tek faydası normal kurutmaya göre saçı yatıştırdıgı için düzleştiriciyle düzleştirmem kolay oluyor😊 ben düzleştirici olarak babyliss kullanıyorum ve aşırı memnunum.
Nietzsche EVEEEET HARİKAA BEN BUNDAN MEMNUNUM EN COK SAC BİLE 15 DAKİKA 200 TL YE ALMİSTİM İNDİRİMDEN 😍 AŞIĞIM
Kadersizkadin remintong kesinlikle düşünmeden al efsane düzleştiriuor ben çok memnunum
Sero-9 Tabii atarım.
https://ty.gl/9zryeifu79
Kadersizkadin Arkadaşımın arzum marka olanından vardı birkaç defa ben de kullanmıştım çok memnun