Olivetti ay o ne 🙃
💣🤍 Günün Cinsellik Soruları pt.3 💣💙
SansursuzKadin oral sık sık yapmiyorum yapıyorsam basini emip yaliyorum sonrada alabildiğim kadarını alıyorum
2yok
3 sadece yüzümün çevresine dudaklarımın kenarına
Bosunadelirmedik planlıyorum buraya geldikten sonra bakış açım tamamen değişti 😂😂😂
[silindi]
Bosunadelirmedik keyifli aslında eğer seversen alışırsan ☺️
SansursuzKadin alt kisimdan baslarim sonra yavs yavas hepsini agzima alirm alt kisimlarida almaya calisirm kafami bastirmaya baslayinca esim birakirim oral yapmayi.sanirim bana gore en sira disi birden 69 olmak yada goguslerimin arasinda git gel yapmasi bosalmasi bazen.evet izin veriyorum bazende yutarim.
SansursuzKadin 1. Bide bunun tekniği mi oluyormus 😂😂😂
- Vallahi yok . Tek düze herşey 😂
3 . Ögggggg 😐😐😐 midem hassas bebeğim 🙄
Ozge49595 sende biliyosun işini kocanda sana ayak uydurur inş zamanla🙏🏻❤️
Marti harıka💣
Paramore dümdüz😆😆
SansursuzKadin hee ele dümdük 😂😂😂
SansursuzKadin
Cvp vermeme hakkımı kullanıyorum 😂😂😂
[silindi] Nereden aldiniz😉
[silindi]
Bosunadelirmedik eşim internetten sipariş vermişti.
SansursuzKadin
1- Önce dilimle ucundan ufak ufak başlayıp tamamen alırım ve sonra alt takımlara iner güzelce yalayıp emerim adfsfdgdg
2- Sıradışı değil ama eşimin kucağında oturduğum pozisyonda eşim içimdeyken parmağını sok derim arkaya, o sırada göğüslerimi emerim ve ben max 15 saniyede bosalirim(Hem Öñ hem arka inanılmaz bir haz) 🎈
3- Evet sürekli olmaz ama Ay da 4 5 kez ağzıma boşalır bazen de ben derim hadi ağzıma bosalmani istiyorum diye tabi yutmuyorum ama 😜
- dişlerimi dudağımla kapatırım, baş kısmına çok odaklanmam 😂 bazen. Hepsini ağzıma ala bilmek için uzanırım tersden alırım ağzıma boğaza kadar zorlanmadan oluyor 😎😎😎
- En sıradışı sex alışkanlığl derken çoğunu zaten sıradan yapmışım 😂😂
- Oral sexin zaten en can alıcı noktası o değil mi ????? 😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋
Bosunadelirmedik harikasın 😂😂😂😂😂
SansursuzKadin sen hiç demiyorsun haa anca soru soruyon 🤨