Eşimle ilk kez bu kadar küstük
[silindi] ya görümcemle aram iyi olduğu için bir de kaç gündür çok doldum içimi boşaltmak istedim o da kötü niyetle yazmamıştır biliyorum ama dediğiniz gibi yamasa daha iyiydi. İnanın bende ne için özür dilemem gerekiyor anlamadım hayır normalde hiç böyle bir insan değil burda da hep yazıyorum zaten birbirimize karşı hep saygılı seviyeliyiz bu yüzden de yaptığı ağırıma gitti biraz
Mirinda Çoçuk bunlar düşe kalka büyüyecekler çok şükür ki birşeyde olmamış eşin biraz fazla abartmış bence Benim kızımda koltukta düşmüştü çok şükür birşey olmadı eşimde bebeğin iyi olduğunu görüp birşey dememişti yeterince üzüldüğümü görmüştü zaten Eşinin senden sağlam birşekilde özür dilemesi gerekiyor bence yerinde olsam alttan almazdım
Mirinda Niyeti ne acaba 4 gün çok uzun bir süre gereksiz yere büyütüyor hem sana küfredip hem de anneliğine laf söylüyor sonrada senden özür bekliyor ve sen özür dileyecek birşey yapmadığın halde eşinin başka sıkıntıları olabilir mi ?Çünkü yaptıkları mantıklı gelmiyor .
Mirinda yani ağlayabilirde çocuk bu.korkudan ağlamış normal olarak.Arkadaşların dediği gibi bahane aramış gibi sanki
Mirinda
Okudum hepsini ☺️
Eşiniz son derece haksız, sizden daha çok kimse düşünüp, kollayamaz bebeğinizi.
Benim oğlumda 1 kere düştü ama bizde tam tersi olmuştu, ben eşime kızmıştım ama öyle biraz tantana olup bitti.
Eşiniz başka bir şeye bilenip, öfkesini bu konuda çıkarıyor gibi geldi bana, kendi haline bırakın onu.
[silindi]
Mirinda hatali olan siz değilsiniz o yüzden artik üzülmeyin kafanızada takmayın takacaksanizda belli etmeyin eşiniz yokmuş gibi davranın gülün eğlenin. sizin umursamaz tavırlarınız ona batsın. Eve geldiğinde alin bebeğinizi çıkın hava almaya bir kac saate gelmeyin belki merak eder sizde kafanizi dağıtmış olursunuz ya da eşiniz geldiğinde verin bebeğinizi ilgilensin hazırlanıp çıkın arkadaslarinizla anlasin
Mirinda bence eşin küsmek için bu olayı bahane etmiş gibi geldi bana gerçekten çok saçma bi küslük çocuktur bu yaa düşecek düşmeyen bebek çocuk yok ama uyurken daha dikkat etmek lazım küçük bebeklerde bütün gün biz bakıyoruz çocuklara yoruluyoruz illaki gece kaç kere kalkıyorlar birinde beşiğe yatırırsam diğerinde yanımda kalıyor benimde daha dün gece düşürdüm 9 aylık bebeğimi yanıma ne zaman aldığımı bile hatırlamıyorum düşün yani sese uyandım biraz ağladı hemen sustu yer yatağı serdim ondan sonra yanına yatıp öyle emziriyorum çözüm tükenmez . Ama eşinin yaptığı küslük çok çok saçma bence başka bi nedeni olmalı arkadaşlarıyla takılıyor kaç gündür diyorsun daha öncede taklırmıydı böyle sık sık
Mirinda Eşin kavga etmek için bahane mi arıyor ay çok sinirlendim . Tamam aynı şekilde yanına almaman dikkat etmen gerekirdi ama sen orda ağlarken de anneliğine laf etmesi üzerine senden özür beklemesi bana çok çok saçma geldi . Sen ne dedin ki özür dileyeceksin çocuğu düşürdüğün için mi özür dileyeceksin 🤦
Yaren56 evet normalde arkadaşlarıyla hep görüşür ortak arkadaşlarımız zaten bazen birlikte buluşuruz bazen onlar erkek erkeğe buluşur hatta bazen o kızımla ilgilenir ben arkadaşlarımla kahve içmeye giderim normalde böyle bir sorunumuz yok. Bu sebepten yaptığını düşünmüyorum yani. Başka bir sorun barsa bile bu şekilde yansıtmamalı bana ya da dört gün boyunca bu kadwr uzatmamalı ya
Mirinda
Üzüm çekirdeğini doldurmayacak sebepten küsmüş olması gayet saçma 🙄
Ama, anlattığına göre sanki eşin başka bir şeye küsmüş. Hani son damla olur ya öyle olmuş gibi…
Bu konuda eşin haksız çünkü 🤷🏻♀️
Birde kimseye anlatmayın asla kavganızı, küslüğünüzü zaman gelir ki önüne “köpek leşi” gibi serileverir..
Sadece tavsiye 🖐🏻😊
Mirinda malesef bizi robot sanıyorlar sankı biz isteriz dusmesını basına bıseu gelmesını ama bazen oluyor işte