• Muhabbet
  • Eşimle ilk kez bu kadar küstük

• [silindi]

Mirinda hatali olan siz değilsiniz o yüzden artik üzülmeyin kafanızada takmayın takacaksanizda belli etmeyin eşiniz yokmuş gibi davranın gülün eğlenin. sizin umursamaz tavırlarınız ona batsın. Eve geldiğinde alin bebeğinizi çıkın hava almaya bir kac saate gelmeyin belki merak eder sizde kafanizi dağıtmış olursunuz ya da eşiniz geldiğinde verin bebeğinizi ilgilensin hazırlanıp çıkın arkadaslarinizla anlasin

Mirinda bence eşin küsmek için bu olayı bahane etmiş gibi geldi bana gerçekten çok saçma bi küslük çocuktur bu yaa düşecek düşmeyen bebek çocuk yok ama uyurken daha dikkat etmek lazım küçük bebeklerde bütün gün biz bakıyoruz çocuklara yoruluyoruz illaki gece kaç kere kalkıyorlar birinde beşiğe yatırırsam diğerinde yanımda kalıyor benimde daha dün gece düşürdüm 9 aylık bebeğimi yanıma ne zaman aldığımı bile hatırlamıyorum düşün yani sese uyandım biraz ağladı hemen sustu yer yatağı serdim ondan sonra yanına yatıp öyle emziriyorum çözüm tükenmez . Ama eşinin yaptığı küslük çok çok saçma bence başka bi nedeni olmalı arkadaşlarıyla takılıyor kaç gündür diyorsun daha öncede taklırmıydı böyle sık sık

Mirinda esin hakli ama bebegi yanina yatirman konusunda hakli.yanina asla almamalisin.1 haftada 2 kere dusmek tehlikeli bebk icin.ama onun disinda agir laflar soylemesnde hakli degils senin yernde olsam bende ozurdilemezdm.

Mirinda Eşin kavga etmek için bahane mi arıyor ay çok sinirlendim . Tamam aynı şekilde yanına almaman dikkat etmen gerekirdi ama sen orda ağlarken de anneliğine laf etmesi üzerine senden özür beklemesi bana çok çok saçma geldi . Sen ne dedin ki özür dileyeceksin çocuğu düşürdüğün için mi özür dileyeceksin 🤦

Esmerimmm olabilir ama varsa bile bı şekilde aileme bana yansıtmaz her şey konuşarak çözülür böyle bir yere varamayız

Dertliana başka bir sorunu varsa bile bize bu şekilde yansıtmaya hakkı yok ki buna sinirleniyorum

Dertliana dört gün benim için çok uzun bir süre daha ne kadar kendi haline bırakmam lazım merak ediyorum ya

Marti o konuda ben de hak veriyorum zaten koktu sinirlendi evet ama bu şekilde tepki vermemesi lazımdı ya hele dört gün boyunca uzatmak sadece sinirlerimi bozuyor

Dolunayy ben de anlamadım ya tek kelime bile etmedim o durumda değildim zaten sus artık dedim sadece. Ne için özür dilemeliyim ben de bilmiyorum

Yaren56 evet normalde arkadaşlarıyla hep görüşür ortak arkadaşlarımız zaten bazen birlikte buluşuruz bazen onlar erkek erkeğe buluşur hatta bazen o kızımla ilgilenir ben arkadaşlarımla kahve içmeye giderim normalde böyle bir sorunumuz yok. Bu sebepten yaptığını düşünmüyorum yani. Başka bir sorun barsa bile bu şekilde yansıtmamalı bana ya da dört gün boyunca bu kadwr uzatmamalı ya

Mirinda
            Üzüm çekirdeğini doldurmayacak sebepten küsmüş olması gayet saçma 🙄
            Ama, anlattığına göre sanki eşin başka bir şeye küsmüş. Hani son damla olur ya öyle olmuş gibi…
            Bu konuda eşin haksız çünkü 🤷🏻‍♀️
            Birde kimseye anlatmayın asla kavganızı, küslüğünüzü zaman gelir ki önüne “köpek leşi” gibi serileverir..
            Sadece tavsiye 🖐🏻😊

[silindi] aynen böyle yapıyorum hiçbir şey yok gibi davranıyorum ama içten içe kendimi yiyorum. Hele ki yatak ayırmak nedir ya benim için evlilikte çok büyük bir sorun

Mirinda malesef bizi robot sanıyorlar sankı biz isteriz dusmesını basına bıseu gelmesını ama bazen oluyor işte

3children1mom haklısın ama çok dolduğum için bir anda içimi boşaltmak istedim. Açıkcası bana da başka sorunlar var gibi geliyor ama bu şekilde çözemeyiz ki sadece birbirimizden uzaklaşıyoruz böyle. E bende müneccim değilim ya anlatmazsa nerden bilicem sorunu bana o kadar laf söylemesinin üstüne nasıl gidip konuşayım ki değil mi?

Mirinda
                  Ona yetene kadar 💁🏽‍♀️
                  Zaten sizden özür bekliyormuş, bir konuşmayı deneyin isterseniz.

bitterdelisi24 ya çocuğumu benden fazla düşünen olabilir mi? Bile isteye yapar mıyım? Zaten kızım düştü ama benim canım kat kat fazla yandı ama verdiği tepkiler bilerek yapsam bu kadar olmaz ya

Dertliana hiç konuşmak istemiyorum o anlayı gelsin istiyorum ama inatçıdır biliyorum uzatır yani. Bıraktım bende keyfi bilir

Mirinda
                        Ah keşke bırakabilsek yazdığımız gibi, bende eşimle problemli bir süreçten geçiyorum ve gamsızlığı beni çıldırtıyor.
                        Vallahi değmeyecek adamlar için heba ediyoruz kendimizi.

Gamze88 anladım canım bence sessiz kalma konuş derdinin amacının ne olduğunu sor gerekirse tartış ama sessiz kalınması daha kötü bence

Mirinda anlıyorum canım benım esımde öyle bıyerınde bısey gorsun hemen suclamaya kalkıuo dıkkt etmednmı dıyo halbukı gözümün onunden ayırmıyorumm