Mirinda
Çok haklısın kuzum..
Ata erkil dediğimiz saçma bir sıfatı hala taşıyor malesef bazı kısım erkekler. 🤦🏻♀️
Senden bekliyor ilk adımı demek ki,
Ama evlilik de bir tarafın ateş, bir tarafın su olduğu yerde huzursuzluk olmaz.
Özür maiyetinde olmasada gidip neden bu kadar yükselmiş onu sorabilirsin mesela.☺️
Laf lafı açar barışırsınız belki..
Malûm araya soğukluğu şeytan sokuyor
inşallah düzelir aranız ❤
Eşimle ilk kez bu kadar küstük
Mirinda sana kozdigi zamn bebegi ile ilgilenmeyen bir adamdan ozur dileme . Sen annesin evet ama sen yorgunken esin de ilgilenebilirdi. Tum sorumlulugu sana atmasi hic gos degil ben asla ozur dilemem
Mirinda benimkide kackere dustu her dususunde ben panik atak gecırdıgımden paldır kuldur hastaneye gıderdık yol boyunca hep kendıme kızar gerizekalıyım ben bi anne olmayı beceremıyom diye kendime söylenmekten eşimin bana kızmasına fırsat veremezdım o hep beni teselli ederdı bi kac kezde esım ilgilenırken cocuk dusmustu baya sınırlenmiştim söylenmiştim ama hiç uzatmadım esininse bukadar uzatması sacma
Mirinda çok abartmış ya bu kadar da olmaz ki insanlık hali yani sonucta benim oğlum da bı kere düştü yataktan kızmak ne ya kim kime kizabilir ki çocuğu bilerek yataktan atmiyoruz sonuçta. Çok biliyorsan al da bak diyceksin böylelerine ya. Geri adım atma canım sen eninde sonunda gelicek. Hiç yokmuş gibi davran.
Mirinda canım benim özür dilemek zorunda değilsin ki yanına gidip uzatmanın anlamı olmadığını bile isteye yapmadığını üzüldüğünü ve hatta sözlerine çok kırıldığını bir şekilde anlatarak arayı bulabilirsiniz belki o özrünü diler. Çünkü küs kalmak ikinizede kazandırmayacak yazık günah o kızından senden ayrı gün geçiriyor sen düşünüp içerliyorsun kendini üzüyorsun değiyor mu sence ?
Mirinda yani olabilir insanlik hali bende dusurdum kizimi emzirirken yanimdan dustu yogunluktan uyuya kalmisim dusme sesine kalktik ama ben hoc panik olmadim esim cok oldu soylendi ama uzattirmadim . Cunku oda düşürcek biliyorum ve dusurdu de sesi bile cikmadi kizim agladi anladim oyle bende dusurunce aglamadi hic cunki ben panik yapmadim kizimida panikletmedim . Ee gun gelir devran doner kendide dusurur elbet . Ha pis bir huyum var bana ne yapilirsa aynisini yaparim ki anlasin ne hissettiğimi sende yap illaki kendinde dusurcek bak gor
3children1mom gidip konuşsam biliyorum zaten barışırız ama ben gitmek istemiyorum o kadar lafın üstüne elbet pes edecek
Limonlupopkek kızımla ilgilenmesinde bir sorun yok aslında her zaman ilgilenir gece bile kalkar bakar ben emzirirken yani onun yapabileceğii bir şey yokken düşürdüm yine de bu kadar büyütmeye hakkı yok tabi
Minikus34 ya tabii ki değmiyor zaten evlilikte bu kadar uzatılmasını sevmiyorum aynı evin içindeyiz er ya da geç barışacağız işte yani bunun bi sonu yok. Ama ben gerçekten gidip konuşmak istemiyorum yani her şeyin farkında olan anlayan bir adam bunu mu anlayamıyor. Her şeyinde farkında ama gideyim diye bekliyor. Biraz inada bindi açıkası
Mirinda bu tekrara biner o yüzden söylüyorum sen gidersen birdahakine oda gelir inat gerçekten iyi birşey değil evet kırıldın ama bunun farkında değil büyük ihtimal haklı olduğunu düşünüyor ona anladığı şekilde konuşarak kendi ifade edebilirsin sorun çözülür çünkü konuşmadıkça hem sen kafanda kurcaksın hem o kinleniyor insan bu sefer umarım tatlıya bağlarsınız🙏
Mirinda
Iyide sen barışalım diye gitmeyeceksin ki🙄
Derdini soracaksın arada da laf sokacaksın 😂😂 anlaşamıyoruz boşanalım yapamıyorum. Gibi gibi yani esinin huyunu sen biliyorsun trip atican işte 🤪
Ne demişler karıncayı s.k belini incitme 😂😂
Mirinda kizimin besigi var ama besikde uyudugu zaman gece mutlaka uyanir yanima yatmak isterdi yataklarimiz yan yana yanima aldigimda besigini yatağıma yapıştırdim ama ayak kisminda yarim metre bosluk kalirdi birgun sabah kizimin aglama sesine uyandik suruklenirken yuz ustu düşmüş yatakdan assagiya esimle firladik dudagi patlamasdi hatta asiri korktum ama beni esim sakinlestirdi . Ondan sonra 1 kere daha dustu gece uykusuyla yanima alip yatirdim besigi yapıştırdim altaki yarim metrelik boslugu yastiklarla doldurdum bu sefer de esimin tepesinden atlamis yine aglama sesine uyandik o gun yine esim sakinlestirdi beni cocuk bu olur boyle seyler diye benim üzüntümu geçirmeye çalıştı o gunden sonra 9 aydir nerdeyse 3 umuz yerde yatiyoruz . Birgun kizim kucagimda otururken tam kalkdim ayagimdaki terlik döndü kizim kucagimdan yere düştü asiri uzuldum bir cocugu bile tutamadim diye yine esim sakinlestirdi. Birgun parmagim gozune kaçtı kizimin yerinde durmuyordu gozu bir anda kanlandı asiri korkdum yine esim sen dur evde sakin kal ben hastaneye gider gelirim dedi yine o sakinlestirdi. Cocuk dustugu zaman esine bagiran erkeklere cok kiziyorum ben cidden. Esiniz burda hatali benim gozumde ozur dilemesi gereken o
Mirinda eşin fazla abartmış sen annemin cocuqunun kötülüqünümü isteyecn bilerek atmıssın gibi davranıyr bu yatak ayırmada neyin nesi bildiqin sacmalamış yani üstüne üstlük küfür etmiş ayıp ya
Mirinda ah annelik 🥲 çoğumuzun başına gelmiştir böyle olaylar ama eşlerin böyle durumlarda yangına körükle gitmemesi gerekir tabi o anlık korku ile kızmış olabilir eşiniz ama yatak ayırmak hiç de mantıklı değil.. benim eşimde aşırı hassas çocuklara en ufak laf söylesem lafı ağzıma tıkar izin vermez .