• Muhabbet
  • 🪀Pandadan sorular🧚‍♀️

Dolunayy gözler yaşlı 🤪 Allahtan kocam bir süre İtalya da yaşamışta az çok kapmış bişeyler 🙈😅

bisadekahve o kadar haklı kiiiii 😂gerçekten öyleler ya bir tanesi bile mi yanıltmaz.benim 6 yıllık iki italyan arkadasım var kardesler ikizler biri kız digeri erkek gram almancam yokken bile bana dil öğretmeye calısıyolardı 1 sene sonra konusmaya basladık onlarla suan o zamanlara gülüyoruz😂hic degişmediler hala aynılar bir sorunun olsun canını verir yani asırı kibarlar arkadas olarak bile kendini prenses hissediyorsun 😂sınıftada var o da asırı iyi yüzünde nur var gorsen keske .kanın kaynıyor o kadar kibar iyi biri ki anlatamam .ismi salvatore ben ona salvatullah diyorum yüzündeki nurdan😂

Rouge neyse belledim barklandım bebem de var İtalyan arkadaş hayallerimi içimde yaşayım 😂😂

bisadekahve onlar sadece kısa hayallerde güzeller😂ve arkadas olarak 😂yani evlenmeyi heleki hic istemem farklılıklarımız var olmazdı sevgililik de öyle böyle düsünelim bari😂😂

Olivetti alkolik her sorumluluğu kadının üstüne yükleye ve işlerine gelmeyince göt dönen tipler. Şu hayatta en son evleneceğim erkek rus erkeği. Kendi kadınları bile beğenmiyor😂😂.

ZRaporu hemde ne kırolar 😂😂 ben hiç nazik italyan görmedim. İngilizler ve almanlar daha nazik daha kibarlar.

Olivetti hahahaha😂Antalyada fıçıda içkileri karıştırıp 20 pipet sokup toplu içiyorlar 😂

Canoo zaten beklenti biraz kumral tenli falan oluşlarından kaynaklanıyor ama hepsi öyle değil yani 😁

Olivetti bunlar bunlar😂😂bide biraz daha kaslıları var saçları kısa oluyor ya onlar 😂

Olivetti Allahini seversen sana rusların gerçek fotolarını atsam haa normal bunların onu yapması dersin bu attığın foto bir fotomodel kırk bin şhop var yani rusların genelini böyle düşünme bu sadece hayal ürünü olur 😂😂😂😂😂

Ruzgarin_kadini her ırkın güzeli var çirkini var pisi temizi var . Sen şimdi tüm Rus erkekleri tipsiz pislik mi diyorsun . Doğma büyüme muğlalıyım bir sürü yerli yabancı turistlerle diyaloğum arkadaşlığım oldu . Cok yakışıklı Rus erkekleri gördüm . Genelleme yapmamak lazım . Şimdi sana Kıvançın shoplu dergi kapağı fotosunu göstersem Kıvanca normalde çirkin bir adam ama dergilerde fotolarda shopluyolar mı dicez😂 ham maddesi güzel olmayan bir adamı hiç bir shop ve makyaj güzele çeviremez 😂