Farklı pozisyonlarda önerileri
Oturmayamigeldik koptum ya berecebıldımız söylenemez derken :) bizdede durum aynı cok komık gerçekten beceremıyoruz:)
Oturmayamigeldik doggy ve kasık pozisyonu
Oturmayamigeldik İsim olarak bildigim doggy; pek severim. Farkli sekillerde yapariz. Bacak omuza olur, ayaktayken bir bacagimi kaldiririm olabildigince🤭 isim olarak bilemedigim icin pek yardimci olamadim😂 Aklima sekslerimiz geldi. 3 gundur ayriyim kocami ozlemisim🤭🤭
Bosunadelirmedik 😂😂 bende 3 gündür evde olmasına rağmen bekliyorum ki hastayiz artık iyi olalım 😂😂 dayanamiyommm dayanamiyom
Paramore yanık karı
Oturmayamigeldik bizde oyleyiz farklilik istiyorum amaaa durum siz gibi
bayandrakula_1 karı mi ☺️
Paramore erkekmisin
[silindi]
bayandrakula_1 kendi nickine bayan yazip arkadaşa kari diye hitap etmen hiç hoş olmamis karşındaki de bir bayan
[silindi] yahu ne alakasi var beee bitane adam vardi murat diye peltek diliyle yanik karilar diye bagiriyordu o geldi aklima komiklik olsun diye yazdim ne Alaka sizde bana Kari deyin avrat deyin degilmiyiz hos olmuycak ne var bunda burda o kadar sey konusulurken
bayandrakula_1 canım ona karı denmez kadın denir avrat denmez hanfendi denir🤫😏 bir bayan olsaydin zaten bunları bilirdin yazmadan önce iki kere düşün 😬
incilikaftan ne dicemi nasil konusucami sana sorucak degilim istedigimi yazarim ben kaba bi tabirle kufur seklonde demiyorum ayrica ben zaten bayanim genelimizde vardir kari avrat kelimeler ben sadece komiklik olsun diye yanik kari yazsim amma konustunuz kendine yazdigim kisi bile sizin kadar abartmadi
( bunu kadini assaliyarak konusanlar gibi algilandim sanirim)
[silindi]
bayandrakula_1 bence sizde üslup sıkıntısı var benimle konuşurken bile beeeeee diye konuşuyorsunuz. Espri amaçlı bile olsa hoş değil ama siz bu durumdan hoşlanıyorsanız yüksek ihtimalde size bu sekilde hitap ediyorlar. Bana ya da buradaki bir çok arkadaşa bu sekilde hitap edilmediği için garip geldi ben uslubumu bozmuyorum sizde konuşurken kelimelerinizi özenle seçerseniz sevinirim yok yapamam dersenzde cevap vermeyin lutfen
[silindi] Eşimizde bize karı avrat der ama bu evin içinde iki kişi duyuyor burası bir sohbet platformu😒
Oturmayamigeldik Ellerim yerde olcak bacaklarimi beline alıyor ben ters duruyorum hatta o sekilde evi turluyoruz bazen😆😆
SansursuzKadin ya gözümde canlandı kardeşim benden iki yaş küçük biz onu oyun olsun dşye yapardık elleri üzerinde durur ayaklarından kaldırırdım gezerdik evin içinde market arabası geldi diye Allah affetsin çok güldüm senin dediğin pozisyona 😂😂
bisadekahve evtt bilirim bende yapardim kucukken 😆😆
[silindi]
incilikaftan evde bile olsa esim demez benim hoşuma da gitmez zaten 🙄 ama dediğiniz.gibi boyle bir platform da bayan bayana bunu dememeli
bitterdelisi24 beceremiyoruz gerçekten esnek değiliz ondan herhalde 😂