Survivor12 bitterdelisi24 kadınlar için zayıflama programı var 30 günlük Googleplaydan indiriliyor onu indirdim bunu yapmayı düşünüyorum bide leslie yaptım mi tamamdır bence ama önemli olan azimle devam etmek
Zeusunherasi Biri de bana ha gayret desin 🤣🤣 4 gundur yatılı misafirim vardı hiçbirşeye uyamadım. Bugün doktor kontrolümüz vardı saatler ve yeşillerim şaştı. Yarın eşim evde 🤣 onunla biseyler yememek çok zor. Bizimki pazartesiye kaldı 🥳🥳🥳
bitterdelisi24 Zeusunherasi oho hayır efendım.. pazartesıye degıl suandan ıtıbaren devam.. asla bozmuyorsun bak
bitterdelisi24 Esmerkiz aaa bilemedım canım :) yegenım yengec arkdasm var bı kac tane :) sımarıklar genelde:)
bitterdelisi24 Survivor12 ben her programı ındırıdm baktım cogu paralı ya. eskıden hepsı normwl uygulamaydı sen hangısnu ındırdın
bitterdelisi24 Zeusunherasi yarın normal kahvaltı yap esınle bugunde bozma bak lütfen:) sen bozarsan bende bozarm
Eses1234 Zeusunherasi bitterdelisi24 Bozmak yok😊😊💪🏻💪🏻💪🏻 tam gaz devam.. eslerinizle kahvaltı yapacaksanız siz yumurta haslaması yiyin ona istediğini yapabilirsiniz tartıda farkı görmek istiyorsak biraz sabır canlar🥰🥰🥰
Eses1234 bitterdelisi24 yakında bas dönmesi de olur ne hikmetse bnde halsizlik ardından belli bi süre sonra bas dönmesi oluyor.. inş sende olmaz
Zeusunherasi Eses1234 ben diyetisyenle konuştuğumda uzun süre açlık metabolizmayı daha da yavaşlatır, uzun süre aç kalip üstüne yemek yenildiğinde vücut bu bana daha yemek vermeyecek sinyalini alıp depoluyormus. Ben 5 -6 öğün yiyorum ama kalori hesabı yapıyordum. Insanın günlük 1800 2000 kalori ihtiyacı olurmuş ben 1200 kalori alıyordum. Belki o zaman baş dönmesi yasamazsınız @Survivor12
Eses1234 Survivor12 o olur malesef kan sekeri düsüyo galiba… Diyete baslyan cogu bayan bas dönmesi baslayınca kendini hamile sanabiliyo. Fazla ac kalmamaya calısın 3 ana öğün 3 ara öğün yapın.. hiç yoktan biraz azalıyor bas dönmesi
Eses1234 Zeusunherasi aynn bnde 6 öğün ve diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum ama ne hikmetse bnde oluyo bas dönmesi… Zaten 1 ay oldu baslaylı diyete 10 kilo verdim eski dogum kiloma az kaldı haftada bir evde kendimde tartışıyoruz suan toplam 12 kilo vermişim cok sükür
Survivor12 Zeusunherasi yok ben zaten akşama kadar kendimi aç bırakmıyorum sabah kahvaltı yaptım ara ara tarcinli su 1 saat önce de 2 tane ceviz yedim mesela
Zeusunherasi Tartı fotoğrafı atalım haftada bir böylece daha fazla gaza gelmiş oluruz Eses1234 @bitterdelisi24 ben şuan atamıyorum tartım bozuldu merkeze inip almam gerekiyor ama kilomu biliyorum en azından
Survivor12 Eses1234 Bende öyle hissediyorum acaba hamilemiyim diye düşünüyorum ama doğum kontrol hapı kullanıyorum sadece 1 gün gecikmeli yedim Yarın adet olmam lazım inşallah olurum
Eses1234 Zeusunherasi olabilir ve cokta iyi olur kızlar bn cok cok kilolu idim gala fazlam var ama hamilelikten önce bi rahatsızlık atlattım ve 107 kiloya cıktım hamile kalmadan önce bn 88 kiloya düşmüştüm hamilelikte malesef ki 105 kiloya cıktım.. kiloyu hiç sevmem hastalanmadan önce 65 kilo idim ahhh ahhh geri dönecek inş o kiloma🤲🏻🤲🏻💪🏻💪🏻 suan 94 kiloya düştüm gercekten istesek herseyi yaparz.. rabbim kimseye dert verip derman aratmasın.. biz kadınlar istesek herseyin üstesinden geliriz🥰🥰🥰💪🏻💪🏻💪🏻
bitterdelisi24 Zeusunherasi valla coo mantıklı :) bende en son 75 tim ama belkıde daha da aldım yani :)