Redrouge Öncelikle seni sabrından dolayı tebrik ediyorum cımbızla tek tek nasıl aldın fıtık olmadın mı🤣🤣🤣
Bikini Bölgesi
Tecrubekonusuyor çok kanar belki yapmazlar kuaförde diye düşündüm ama korktuğum gibi değilmiş agda. Şimdi denedim önce eldivenle yaptım baktım baş edemiyorum fıtık olucaktim neredeyse biraz uyustuktan sonra ağda deneyeyim dedim yaptım minik minik oldu ama hepsini alamadım ben yoruldum cımbız , eldiven derken 😂😂 kuaföre kesin gidicem
Hanzadeninannesi Su yaşıma kadar bikini bölgeme hiç ağda kullanmadim . Jilet ve tüy dökücü kullandım sadece . Haliyle çok kalın tüyler . Kuaförde agdayla belki alınamaz diye düşündüm . Ama şimdi kendim biraz ağda denedim artık kuaföre giderim 😂 korktuğum gibi olmadı ergenlik travması işte
Redrouge Bende bi cesaret 2 saat önce bacağımı epilasyonla alacaktım dur dedim bir de koltuk altımi deneyeyim oraya yaptım sonra bikini bölgesi derken yaptım valla Bende uzun zamandır jilet kullanıyorum kökleri cok kalın ama yapabildim ama alt tarafı ağdayla aldım sonra elle çektim 🙈🙈 ama çok mutlu oldum en azından 2 3 hafta kafam rahat olur
Redrouge kesin git rahatla
Survivor12 kesinlikle çok rahat ben biraz önce sadece üst kısmı agdayla alabildim insna alırken şunu düşünüyor 2 gün sonra değil de 1 hafta sonra çıkacak ,😂
- Düzenlendi
Kocasinin1tanesi- aayy evlenmeden bende çok istedim lazere gitmeyi ama bir hurafe var ya halk arasında çocuğun olmaz aman sakın etme annemden izini koparıp da gidemedim şimdi bende adet döneminin son günü gidiyorum ağdaya 1 ay rahat geçiyor tekrar 5 günlük adet döneminde alınacak kadar oluyor yine de kan dolaşımından dolayı sanırım 🤔
Birsusamannesi benim inanılmaz hızlı çıkıyor evet çok azaldı tüylerim ama haftasına çıkıyor hemen ağda ile alsam da şuan yeni doğum yaptım bebeğim ek gıdaya geçsin lazere gidicem inşallah
Ayres aayy kağıt ağda dediğiniz elle ısıtılanlar mıı? Ben bir kere elle ısıtılanla yapayım dedim heryer bitti tam alt tarafa yapıştırdım bir çektim 5 sn içinde banyo kan gölü 😭 babam acile nasıl yetiştirdiğini bilemedi ilk defa özel hastaneye gitmiştim Ogün 🤭
Plastik eldivenle alsaydın bayağı yol kat ederdin 2 saatte😂
Kocasinin1tanesi- en güzeli vallahi rahatlık baştan başa zaten jilet yapsan da ağdaya gitsen de lazer ücretini koyup geçiyor ve kesin çözüm de değil en azından lazerle verdiğine değecek
Birsusamannesi aynen haklısınız yıllardır ağdaya verdiğim parayı kenara koysam neler neler alırdım 😁
Redrouge 26 yaşındayım
İlk kez özel bölgeye ağdaya kınamdan bir gün önce gitmiştim cesaretimi toplayıp
Başka çarem yok diyerekten
Yaşımı sorup şok oldular nasıl hep jiletle alırsın diye 😂
3 ay önce doğum yaptım sezaryen ile
Yine gideceğim ağdaya
Ama kendim asla asla kesseler yapmam tecrübe işi o