• +18
  • Özel bölge sekli

kullaniciadiyokk ic dudaklar benimde kizken oldugu gibi degil sezeryan da dogum yaptim ama boyle biraz sarkik burusuk gibi. Kararmaya gelirsek ben kendimi bildim bileli öyle sanirim genetik bu bende hic begenmiyorum esimle de hic muhabbeti gecmedi bisey demedi yanii. Estetik konusunda cok rahatsizsam esimde izin veriyorsa yaptiririm. Mesela kararma icin istiyorum ama esim para vermek istemiyor bos geliyomus ona ne gerek varmis kim gorucekmis. Dogumdan snra bnde biraz takmaya basladim dogumdan önce aklima gelseydi calisirken kendi paramla yaptirirdim smdi calismiyorum esimden yuklu miktar isterken mecbur ne yapicagimi da soylemem gerekiyor. Birde benim özel bölgem böyle şiş gibi dolgun dolgun böyle olmasindan da hic memnun degilim ben asla bi tayt cok dar pantalon falan giyemiyorum ordan kendini belli ediyor özel bölgem resmen ben burdayım diyor 🤦‍♀️

kullaniciadiyokk benimde öyleydi ergenlikten sonra olmuştu ilk dogumda doktorum sarkma var toparlayalım dikişle dedi ve toparladı tabi o çok ilişkiden olur böyle dedi ama ilişkiden degildi şuan ikinci dogumumu yaptım 7 sene gecti toparladıgınıın üstünden sarkma falan tekrardan olmadı

Mutlu_annee Evet pürüzsüz oluyor. Ama hangi lazer başlığı kullandığınıza dikkat edin burada öğrendiğim kadarıyla sanırım benim kullandığım lazer başlığı kıl köklerini uyutmaya yarıyormuş. Şuanlık bende kıl tüy sorunu yok ve pürüzsüz. Alt kısımlarda tabiki çıkıyor nemli bölge olduğu için.

Mutlu_annee önerilen o benim yaptırdığım sanırım ipl sadece köklerini uyutuyor buna dikkat et. @Defnee daha iyi yardımcı olacaktır🙏🏼

Akrep koklerini uyutuyo derken daha sonradan tekrar cikiyor yani buz ıpl nedir anlamadim pardon

Mutlu_annee yani köklerini uyutuyormuş 3 ila 10 yıl arası bir sürede tekrar uyanıp kıllar çıkabiliyormuş. Şuan bende kıl çıkmadı 3 yıl oldu yaptıralı. Ama işte çıkmayacağının garantisi yok maalesef ben araştırmadığım için öyle bir hataya düştüm ipl cihazı ile yapmışlar. Kesin sonuç almak için alexandrite lazer yaptırmak gerekiyormuş. Eğer ileride kıl artışım çok yoğun olursa bende bu lazeri yaptıracağım sende iyice araştır muhakkak.

Akrep merhaba , öncelikle ☺️ Lazer de 100% sonuş yoktur öncelikle cihaz her ne olursa olsun bu böyledir. Bütün cihazlarla çalıştım 🤷🏼‍♀️ Ve ten renginden, kıl rengi, kök , hormon , gibi o kdr farklı ve hangi ciha kime uygun ise sonuç alınır biraz karışık 😅 diğer arkadaşlar. Kararma. Ve sarkıklık kararmalar için artık cok ıyı ürünler ve sonuçlar alıyoruz lazerle birlikte 👍🏻 Ağda da deri yanma olasılığı yüksek kararma olur , permatik de olasılık yüksek ve genetik kısmı tabiki nedenler.. iyi ürün ve iyi kullanım
              Sarkma için malesef yapacak birşey yok ağda yapanlar da daha erken sarkmalar, kanktlanmış önerecegım ameliyat eğer cok rahatsız edici ise
              Ufak bilgilerimden aktarmak istedim
              🌹🌹

Akrep bu alexandr i duydum bana bunun tek yone degil bircok yöne zararli isik sactigi ve kesin sonucuda olmadigi soylendi buz lazer daha iyi dediler