mgxxx eveeet davetine icabet ettim 😅 kafayı topladım, geldim 😋
Yani eşin işi gereği yurt dışındaysa diyecek bir şeyim yok fakat işi bahane edip gittiyse çok yanlış yapmış. Bir de lohusa karısını bırakıp gitmek ne bileyim. Engellemeseydin keşke evlilikte artık engelleme olmamalı tamam sevgiliyken yapılır edilir ama siz evlendikten sonra birbirinizden sorumlu insanlarsınız. Her an birbirinize ulaşılabilir durumda olmanız lazım ne olursa olsun. Eşini engellemek yerine sık sık görüntülü arayıp rahatsız etmelisin bence. Nefes aldırma çünkü bu lakayt tavrıyla bunu hakediyor. 4 yaş büyük kadına anne de denmez sallamasın abla diyebilir de biraz sallamış gibi geldi.

mgxxx birbirinizi engellemek nedir ya bebeğiniz var sonuçta hemde küçük emzirme varsa sinir psikoloji hepsi mahveder sizi eşiniz ya baya rahat yada daha aile olduğunun farkında değil sorun ne olursa olsun haklılık payınızda var 🤦🏻‍♀️

mgxxx lohusa kadınsın. Canm aklına kotu getırme. Sana bişy yapmaz. Yapaada kendı karakteri degmez

Akrep Ne diyosun sen ya defol git başlamim şimdi sana okumayın yorumlarımı zoruna mı gidiyo sanane

deleted77 o şekilde görmedim ben yanlız ve benm o şekilde bir durumum asla olamaz zaten ben kadının yazdigina karşılık veriyorum evet düşününce de gerçekten o şekilde bir durum olsa görsem vs hernyse asla kabuk etmem asla size niye tuaf geliyor benim yorumlarım ben ona şaşırıyorum bu duruma karşılık napilir ah canm kocam bana para getirmek için çalışıyor anne diyor kadına diyip susmamimi beklerdiniz acaba şuan anormla bir durumum yok çok şükür

Brvnonk konumuz bayanın zor durumda oluşu değil senin bu ahkam kesen yorumların, gerçekten üzüldüğüm için yazdım çarpıtmanın anlamı yok, örnek vermemi istersen özgürlüğü kısıtlananan, markete dahi çıkamayan, şiddet gören, kovulan, aşağılanan bir kadın mı başkasına boşarım diye akıl veriyor buna şaşırdım haliyle 🙄

deleted77 Sen çok ikiyüzlüymussun ona ne demeli peki bana üzülme üzülecek hale düşme yazık. Ben başka kadınla görmedim en azından

Brvnonk iki yüzlü olmak her yerde ayrı konuşmak demektir ben senin kendinede bunları dedim asla kabul edilir bir evlilik değil vs. bu yönde içim çok rahat 🙏🏻
                Üzülme olayına gelince, düşünce yapısı olaraktı fakat onun içinde boşunaymış. Çünkü sen kendin yapamayacağın bir şeyi başka bir hemcinsini kırarak çokta güzel yazıyorsun bak açıkça yazayım o bayan belkide boşanır fakat sen daha kötü durumdasın.

deleted77 O zaman sen sana yazılan özel adı üstün de heryere yayansin buna ne diyorlarsa artk osun. Bu olay başıma gelirse o zmn konuşursun kendi kafana göre konuşma. Başka bir kadınla gordugum an yada msj vs en ufak bişi bosarim demiştim sana da. Boşanmamasi hata zaten kadının ben olsam bende boşardim. Benim kötü bir durumum yok çok şükür eskidendi o düzeldi şuan istedigim yere de gidebiliyorum eşim konusunda da hiç bir sıkıntım kalmadı ise de başladım. Sen kendi kendine konuş seni dinleyen olur illa.

Mayoneziseverim Demez tabiki gerçeğini bildiğim halde yeminler eder yine de yaptım demez ama onu sorguladığım için bende suçluluk psikolojisini yaratmaya çalışması yaptıgından daha üzücü bi davranış inkarı bu şekilde olmasaydı bari gözümde daha çok düştü

mgxxx yaptıgı kabul edilebilir bişey degil havluyla başka kadının yanında flan. Ama aralarında kötü bişey geçse bunu anlamaman için görüntülü konuşmaya o halde cevap verirmi bence alel acele üstünü başını giyinir eger bi korkusu varsa

ZRaporu Şuan gözümde o kadar değerini düşürdü ki konuşmaya baslasak bile sık sık arayıpta ona kendini değerli hissettirmek istemiyorum insanın zoruna gidiyor bi sorun varsa bitmeliyse bile bi evlilik bu şekilde olmamalı gerçekten beni ona olan inancımdan vurması çok ayıp

Brvnonk dünyaya çok ayrı pencerelerden bakıyoruz. kesinlikle de sana yazılanı algılayamıyorsun, kötülüğün için yazan olmadı millete atıp tutana kadar az kendin uygula. Konumuz aldatmaksa evet sen bir ara onuda yazmıştın şüphe vs. Evet Yazdıklarının doğru olduğuna sadece kendini inandırabilirsin.

Brc88crs Engellemek saçmalık daha önce söyledim tarzı biraz farklı onun tarzıyla cevap vermiştim ama engel olayına girmemek daha dogru haklısınız.Aile olmanın kıymetini bilmezse kendi kaybeder ne yapalım Allah büyük🙏🏻 Teşekkürler yorum için

deleted77 Tamda öyle deil malesef ehh yeter vs kime ne ya benm yorumuma cevapbima fikrime ben direk aklımdan geçeni yazdım kendimi yerine koyupta ben asla o şekilde görsem durmam bir dk ben şüphelerim vardı evt sevgilikten kalan kirintilardan dolayı tfln saklamaz her an bakarm bilgisayardan takip ederm vs vs ama içimde hep bir kusgu vardı acaba vardı aklımda kalmıştı cnku bir ay öncesine kadar tatile gittik çokta güzel geçti konuştuk vs o günden sonra bambaşka olduk ilk zmnlarimsdski gibi buraya bile fazla girip çıkmamaya basladm. Çalışmama izin verdi sorarak istediğim yere gidebileceğim artk bende onu sikbogaz etmicem vs ikimizde de hata vardı ben tek onda aramadım hatayı ben yanılıyor olabilirim dedim hep. Ama sizin bu denli küçük dusurmeniz atıp tutmalariniz özel olaraj size anlatulanlari bu şekilde konuşmanız asıl hoş olmayan bu bence.

Brvnonk Bana da başla yalvarırım nasıl başlayacaksın 😂😂

Birisii belki de evde degil diyecekti ama banyo kapısını açar açmaz kadın kapının önünde konuşmaya başladı sanki o açmasa kadın açıp içeri girecekmiş gibi bu yüzden iyi ihtimaller üzerinde çok duramıyorum 😔

Akrep hiç seviyene kadar inemicem inan git başkasıyla uğraş