Emineyilmaz tekrar belirtiyorum inanmak zorunda değilsiniz 😊 burda kimseyi tanımadan etmeden bir post paylaşmam. Daha bir sürü yuttugum şeyler var icimde 😊
Astral şey 😒🤣
- Düzenlendi
aynen kardeşim aras kargo
Emineyilmaz yok ya keklenmek istemiyorum sadece 😂
ZRaporu İnanın keklediğim bir durum yok. daha doğrusu milleti alaya alacak bir durumum yok sadece bazi şeyleri belirtmek istemiştim
Kabakcicegi yok canım senin için demedim zaten sen değil başka biri de olsa bakardım zaten konuya daha hakim olup ona göre yorum yapıyorum böylece. Hem karşı tarafı yormuyorum hem nokta atışı yapabiliyorum 🙂
ZRaporu yok anlıyorum ben sizi 😊😊❤
Niye o posta yazmadın da onlar kaybolunca yazdın sen de değişiksin
Asdfghj Ben o posta bilerek yazmadim ki 😊 sadece bekledim kanıt bekliyordum. Yani boşuna bekliyordum gideceklerini biliyordm
1 buçuk aydır buradasın öyle değil mi bana göre sende biraz farkındalık yaratmak için böyle bir post açtın neyse sana bol eglenmeler canım bu arada uzmanla görüşmeye ciddi ciddi gitmelisin dinimizde bu tür şeyler haram bilgin olsun lut kavmini sana hatırlatmak isterim :)
Patmem Ben müslüman değilim ki🤷🏻♀
Kabakcicegi o zaman neye inanıyorsan o şekil yap doğru veya yanlış senin bilecegin iş
senOlsanBari benden bahsetmesi imkansız 😊 çevremde herkes biliyor durumumu ❤️❤️
Yalnız neden burda dert olduk onu anlamadım . Burda son olarak bir kişiye söz verdim hatta denemek içinde yazdım ama bir turlu denk gelemedik . Sonra da oğlumun hastalığı artti ben hala daha öksürüyorum. Kidse bile zar zor giriyorum. Buraya uğramadım.
Bize inanın noooolllluuuuurr çok üzülürüm ❤️
Tüm bunların kandırmaca olmadığına dair ispatim eski hesabım askıya alinmasaydi vardı. Çünkü durumumu önce postta anlatmadım. Antisosyalkelebek adlı kullanıcıya özelden anlattım . Bı post acmistim durumumu arastirmak için. Bu hocaların el alamasi ile ilgili. Sorguluyordum oda cevaplar verdi ama ben durumum biraz farklı burdan açıkça anlatmayayim dedim. Daha önce hiç tanımadığım biriydi kendisi. Özele geçtik. Durumumu anlattım . Oda bana tüm bunların astral yaşam olabileceğini söyledi. Bende post açsam beni linç ederler mi dedim . Neden etsinler dedi ve ertesi gün post açtım. Sonrada Dilay yazdı. Yani hesabım askıya alındığı için kelebek arkadaştan da mesajlar silinmişmidir bilmiyorum . Sorarım duruyorsa fotoğraf atar bende buraya atarım .
Son olarak , inanmak zorunda değilsiniz ama saygı duymak zorundasınız..
Benim neler yaşadığımi sen bilemezsin ve bu kadar şey yaşarken bu durumla alay edilmesi canımı sıkıyor.
Umarım bu gece öyle bişey yasarsin ki ….( Son yazdıklarım post sahibine )
Paramore Bilmiyorum canım ben senden bahsediyor sandım daha 18 yaşında ve çok fazla şey biliyormuş bayan inanıp inanmamak ona kalmış. Oğlun içinde üzüldüm geçmiş olsun
Paramore Nur senin yalan söylediğine asla inanmıyorum. Bardak olayından sonra sana inancım tam ❤️ Umarım karşına hep güzellikler çıkar ❤️
senOlsanBari sağol kuzum çok şükür oğlum iyi oldu da ben daha öksürüğü atamadım. 😊
İnanmasa bile buraya gelip kimseyi zan altında birakmamali
- Düzenlendi
Emelim Girmek zorunda mıydık ki ☺️ ben anlamadım. Yani benim bı sorunum vardı onu anlamak için konusuyoduk. Anladım ve bitti 🙄 Konunun sadece bu kadar olması gerekmiyor muydu 😊
Biran şey gibi oldu ortalık. Sürekli burda olmaliyiz sürekli ispat etmeye çalışmaliyiz gibi oldu. Halbuki konu sadece dilayin bana yardım edebilmesiydi. 😀 O günden sonra bizde dilayla hiç konuşmadık 🌹🌹
Paramore hayır canım girmek zorunda tabiki değildiniz ama dilay ispat ederim filan demisti diğer arkadasta et bana filan demisti o günden sonra da girmedi sonra ben kidsten yazdım kendisine gördü cevap vermedi instagramını kapattı gruptan çıktı öyle olunca şaşırdık doğal olarak 😀yoksa kimse sizden bir şey beklemedi aksine sen iyi ol diye dua ettik valla ❣️🤓 evladının iyileşmesine çok sevindim geçmiş olsun canım 😘
Paramore Ah canm et et 😁😂 ne diyordunuz sizin dinde şey vardı size dönüş yapar 😁