• +18
  • Eşten önceki sevgili

Olivetti Bana göre o yaş cinsellik için çok küçük bir yaş. Çoğu insanın neyin doğru ya da yanlış olduğunu bilemediği bir yaş. Çevrenizdeki insanlara nasıl güveniyorsunuz, birlikte oluyorsunuz ona şaşırıyorum

Olivetti Bilmediğin şey için bu kadar büyük bir riske girilmez 😏 Arkadaş en azından evleneceği kişiyi tutturmuş tebrik ederim ama şöyle ki istisnalar kaideyi bozmaz. He bu arada fikrimizi söylemeyeceksek niye buradayız dimi ama?

• [silindi]

Babygirl sabah sabah pek bir enerjiksiniz, herkesin kendi kararı yargılamak bize düşmez diye düşünüyorum hanımefendi.
      Burda herkes herşeyini anlatır ama eleştirme konusunda durmalısınız kimin ne yaşadığını kararlarını bilmeden etmeden kırmak hoş olmaz diye düşünüyorum.

ilkim eşim oldu 17 yaşında tanıştık bir sene sonra ilişkimiz oldu 4 sene sonra okul bitince nişanlandık 2017 den beride evliyiz. 10 yıllık bir beraberliğimiz şükür ki çok güzel bir evliliğimiz de var. Doğru insan bulmak çok önemli bence 🙏🏼

Sevgili oldu da ilişki olmadı jyikide olmadı eşim ilkim ilkler çok önemli 🌼

Olivetti Bazı şeylere katı yorum yazabiliyoruz saçma sapan şeylere ,ayırt edebiliyoruz,buradaki durum biraz farklı.

deleted13 kınama başına gelir dedikleri doğru … ben cok eleştiriyorum ama kınamıyorum

[silindi] Kimse kimseyi yargılamıyor da kınamıyor da boşuna duyar kasmayın.