Ortasekerlikahve ne güzel mutlusun ama bir çocuk bir çocuğu doğurmamalı bir kadın bir anne olarak bence bunu desteklememelisin
Eşten önceki sevgili
Bosunadelirmedik Alınmadım,böyle bişeyi yaşayacağım kişi hayatımın merkezinde olacağı için öyle yorum yaptım herkes farklı tabi ki kendimize göre yorumluyoruz.Linçcileri boşver ,onlar hep olacak bir yerlerde olacak🙃
SansursuzKadin kimle peki🥺
Bosunadelirmedik peki esiniz bunlari biliyormu ?
Bircocukannesi_ bana cevaben yazdiginiz postta zaten esim biliyor demisim. Ama bilmeyedebilirdi. Nereye takildiniz, aciklayayim😃
Bosunadelirmedik aslinda bir yere takilmadim ben cok utangac bir insanim
uc yil evliyiz daha esimin onunda elbislerimi cikartmiyorum yani oyle biriyim bi tane sevgilim oldu oda elimi tuttu ondada onu bin pisman ettirdim herseyi esimle yasadim yani herkes ayni degil tabi siz oylesiniz ben boyleyim ayni olacaz diye biseyde yok bide zina oldugu icinde biraz etkiledi beni
Bircocukannesi_ Cok farkli insanlariz sizinle. Ben de hic utangac bir insan degilim. Disadonugum. Esimden hicccc utanmam. Hatta bazen cirilciplak gezerim yaninda🤭 O benim esim, kocam, arkadasim, dostum. Birbirimize hic yalan soylemedik boyle eski sevgili mevzularinda. Gerek de yok zaten. Ne diyeyim boyle iste😃🙋🏻♀️
Bosunadelirmedik esiniz sorun yapmiyorsa kimse konusamaz tabi 😊
Bircocukannesi_ sorun yapdaydi esim olamazdi😎 😘😘
Bosunadelirmedik Şey gibi oldu teker teker gelin hepinize yeterim😂
deleted13 Ne sandin😎🤪
Bosunadelirmedik Sen de biraz sansürsüzkadın ı görüyorum farklı olsanızda ortak hissiyat verdiğiniz noktalar var😂
Blogunadresi_ evet girdim
deleted13 Olabilir askitom ikimiz de cilginiz ama o daha cilgin bence😃 @SansursuzKadin
Bosunadelirmedik Ona şüphe yok ama benziyorsunuz bir nebze🙃
Blogunadresi_ hayır eşimle girdim ilk sevgilim oldu ama kimseyle ileri gitmedim uzunda sürmedi eşim le 5 senelik sevgililigim oldu ama eşimle sevgiliyken ilişkiye girdik malasef ondanda evlenmemize rağmen o şekilde ilişki yaşadığımız için pismaniz