• +18
  • Bir erkek cinsellikte nelerden hoşlanır

tugce_byr eşim hiç ne sevdiğini söylemez, ben nasıl davranırsam onu seviyor gibi görünür ama biraz cüretkar davranınca daha fazla mutlu olduğunu görrüm. Çekingenlik bir yere kadar,ilişki de açık ve sınırsız olmak daha çok mutlu ediyor gibime geldi.

tugce_byr şöyle aslında biseyler yapmak söylemek inlemek çığlık atmak zorunda değilsiniz. Sadece o anı hissetmeye çalışabilirsiniz. Yani penetrasyon anında hislerinize odaklanın. Gözlerinin içine bakın eşinizin. Hafif gülümseyerek ritme uyun. Onu okşayın mesela. Bundan çekinmeyin. Dokunun eşinize. Oral sekse bakış açınız nedir bilmiyorum ama yapmayı teklif edin eğer istiyorsanız. Acemi olusunuz önemli değil yeterki isteyerek hissederek yaşayın. Sizde zevk alın böylelikle. Nefes alışverişinizi eşinizin kulağına doğru yapın mesela. Böyle ufak şeylerle başlayın. Çocuğunuz yada başka engel yoksa duşa girdiğinizde yanınıza çağırın. Size bakmasından falan çekinmeyin. Kafalarimizdaki mükemmel kadın, mükemmel seks algısını yıkıp kendi ilişkimize odaklandigimizda mutlu oluruz ❤️ hadi bu gece onu gerçekten sevdiğinizi hissettirin. Çıplaklığınızı tadını çıkarın 🤭

tugce_byr inanın hoşlanmıyorlaaar ben de çok çekingendim 4 yıllık evliyiim dün gece çekingenliğimi azda olsa yendim inanın daha zevkli daha farklı oldu sex

Panda güzel bir şey bu,sıkıntısız ilişki 😊

Miniminibirperi Cok tesekkur ler ne guzel yazmissiniz emek verip🌺 aslinda o ban oral yapmak istiyor ama ben musade etmiyorum sanki yapinca benden tiksinir gibi geliyor hep

tugce_byr yaa rica ederim 🤍 ne demek. Dusunuzu aldıktan sonra bence reddetmeyin bi deneyinnn. Bi kereden ne çıkar kii. Hatta eşiniz yaparken neler istediğinizi de söyleyin. Eşiniz sonuçta, artık dünyada ki utanmamaniz gereken tek kişi. Hem onu mutlu edip hem mutlu olmak varken kendinize bunu yapmayın. Ne kadarlık evlisiniz?

tugce_byr neden tiksinsin kii. Kendi istiyor bunu 🤷‍♀️ siz onun esisiniz. Sizde teklif etmeden yapın bence eminim hoşuna gidecektir 🎈 hep mutlu geceleriniz olsun 🙏🏻

tugce_byr sevmez tabıkı ne kadar aktif o kadar istek 🔥🔥 oyle seyler yap ki esin tüm gün o sexi dusunsun

tugce_byr sevmez benim eşim sevmez mesela ben cinsellikte herşeyi soylerim hele seks sırasında okadar aktifim ki aşırı hoşuna gider her seks bitiminde mükemmelsin yine çok güzel di harikaydı der kızdan vakit bulsak 2 ci postalar bile gelcek ama suan tek idare ediyoruz 😂

tugce_byr bnce çekingenlik o ilişkiyide soğutur sana yapmak istedqi seyleri sırf cekiniyrsn diye yapamıyr sen yapmak istedqn şeyleri yapamıyrsn o yüzden başka arayışlarda olur onu tatmin eden kişiye yönelir bu yüzden karsılıklı konsp ilişkinizi daha da hareketli pozitif bi hale getirebilirsiniz

Ayres Şu cümleleri duyacak potansiyele sahip olsam yeter heralde😂

SansursuzKadin ilk doğum dan sonra bu kadar değildi ikinci doğumdan sonra yırtıklar karın biraz da vucudum dan dolayı öyle hissediyorum galiba

2minikmucize Farklı birşey bilsem de hem sana söylesem hem ben yapsam ama nerde😂😂 herşeyin başında o geliyor