Miniminibirperi Cok tesekkur ler ne guzel yazmissiniz emek verip🌺 aslinda o ban oral yapmak istiyor ama ben musade etmiyorum sanki yapinca benden tiksinir gibi geliyor hep
Bir erkek cinsellikte nelerden hoşlanır
tugce_byr yaa rica ederim 🤍 ne demek. Dusunuzu aldıktan sonra bence reddetmeyin bi deneyinnn. Bi kereden ne çıkar kii. Hatta eşiniz yaparken neler istediğinizi de söyleyin. Eşiniz sonuçta, artık dünyada ki utanmamaniz gereken tek kişi. Hem onu mutlu edip hem mutlu olmak varken kendinize bunu yapmayın. Ne kadarlık evlisiniz?
tugce_byr neden tiksinsin kii. Kendi istiyor bunu 🤷♀️ siz onun esisiniz. Sizde teklif etmeden yapın bence eminim hoşuna gidecektir 🎈 hep mutlu geceleriniz olsun 🙏🏻
tugce_byr hep oral deniliyor ya ben yapmıyorum farklı birşey söyleyinde uygulayalım 😅
tugce_byr sevmez tabıkı ne kadar aktif o kadar istek 🔥🔥 oyle seyler yap ki esin tüm gün o sexi dusunsun
tugce_byr bnce çekingenlik o ilişkiyide soğutur sana yapmak istedqi seyleri sırf cekiniyrsn diye yapamıyr sen yapmak istedqn şeyleri yapamıyrsn o yüzden başka arayışlarda olur onu tatmin eden kişiye yönelir bu yüzden karsılıklı konsp ilişkinizi daha da hareketli pozitif bi hale getirebilirsiniz
Cikolatali-waffle darısı bana artık😂
Arasemir11 haklısınız ben gerilince ortamda gergin bir hale geliyor ne istek kalıyor ne arzu
SansursuzKadin ilk doğum dan sonra bu kadar değildi ikinci doğumdan sonra yırtıklar karın biraz da vucudum dan dolayı öyle hissediyorum galiba
2minikmucize Farklı birşey bilsem de hem sana söylesem hem ben yapsam ama nerde😂😂 herşeyin başında o geliyor
Miniminibirperi Cok teşekkür ederim☺️
tugce_byr o yüzden sal herseyi 😂
tugce_byr onlar bendede var ama ozguven önemli bird eşinin sana ne kadar güzel oldugunu soylemeli. ben kendimi güzel hissediyorsam sebebi eşim
Ben de 21 yasndayim bir oğlum var dokuz ayına giricek 45 kglum kilom yok ama çatlaklarım çok aşırı derece de var sırtım da dahi leke leke gibi kaldı kasıklarım göbeğim bacaklarım göğsüm bnde öyleydim o şekilde davranıodum islikide vücuduma baktirmiyordum ama bir gün farkedip sen benm çocuğumu dogurdun bunlar senin oğlunun sana hediyeleri utanma saklama kendini benden dedi heode derdi ama ben şimdi şimdi sevmeye başladım kendimi hiç utanmam çekinmem bende çok çekingendim ama baktım olmuyor bir jenara bıraktım o şekilde daha iyi oluyomus onu gördüm sende dene sev kendini❤️🌼
tugce_byr amin hadi bakalım 😁
tugce_byr aynen valla sevmiyorum ya ben onu😅