• +18
  • 🔥🙊Günün Cinsellik soruları pt.6 🙊🔥

SansursuzKadin
1- Sadece eşim 🙈
2 Duruma göre loş ışık severim ama eşinin beni tüm çıplaklığımla izlemesine bayılıyorum 😏😏
3- Üstsüz şekilde yemek yaparken ve biseyler tamır ederken Onu arkadan izlemek beni aşırı tahrik ediyo, pantolon kemerini çıkarması da aynı şekilde adama yapışıyorum direk 😂 Bir de sekse davet konuşmaları yaparız birbirimize ona zaten eriyorum bitiyorum 😍😍

SansursuzKadin 1-sadece eşimle öpüştüm 💋
    2-ışık karanlık fark etmez her türlüsü olur 😅
    3- konuşmalarından ve duruşundan aşırı etkileniyorum 😉

SansursuzKadin eşim ile 14 yaşından beri beraber olduğum için ilk tek öpüştüpğm kişi o
    2- hayır bazen kapatırım ağdam yapılmamışsa😁
    3- sinirlendiğinde

SansursuzKadin 1- 2 kişi ile
    2- evet açık hiç yapmayız gündüz bile girmeyiz ilişkiye
    3parfüm sıkıp dibime oturuyo deli gibi tahrik oluyorum 🙌🤣🎉🎉

Bezelyelipilaavv Ayy açık açık konuşunca lincliyolar bacım be 🙈😂 canım seks istiyo, söyle yatırsan beni bi domaltsan falan diyorum, ya da içki içiyoruz mesela bitiyo aşkım koyayim diyo, bana da koysanaaa alev aldım yaniyorum falan, bunlardan daha acik seyler 😂 meyve yiyorsak mesela biraz oynasir nimet ama ahsdgs seni de böyle yalayıp yutmak istiyorum falan der eşim 🤣🤣

SansursuzKadin 1. tek eşimle

1. Mum ışığı en sevdiğimiz
    2. Çok var aslında ama🙈 en son etkilendiğim durum takım elbise giydiğinde ceketin kol tarafından gömleğini çekip düzeltmesi çok hoşuma gitmişti etkilendim sineeemmmm😂

bisadekahve bide şey var bu hani tam vücutla bacağın birleştiği kasık bölgesine giden bi yol var tarif edebildim mi bilmiyorum herhangi bir şekilde orayı görüyüm bitiyorum hele bide dükkandaysa çalışıyorkense gelip gidip adamı elliyorum eve gelince de direkt ordan öpmeye başlıyorum 😂

SansursuzKadin 1_ilk eşimle öpüştüm.
    2_ ışıklar kapalı olur mum yakarım genelde daha güzel oluyor.

1. Eşimin sakalları ahhhh🔥

SansursuzKadin cevap. 1 ) 2 kişiyle
    Cevap 2) Açık kapalı pek farketmiyor ama tercihim ışıklı ortam bir birimizi iyi görelim🥰😍😍😍😍
    3) bakışı yeter musluğun açılmasına bi de boynuma nefesinin dokunması