Adet olunca kesildiğini ilk kez sizden duyuyorum doğru mu bir inanış mı korktum ama şimdi zor bela emziriyorum anca sütüm olmaya başladı 3 gün sonra kırkım çıkıyor
Emziren anneler ne zaman regli olmaya başladınız?
Findukburun evet kuzum bende tam 3. Ayda oldum ama3. Aya kadar doğumdan beri süren kanamalarım devam etmişti normal 5 gün adet gördüm bitti suanlik bişey gelmiyor 🤭🤭 süt konusunda da için rahat olsun bir sıkıntı olmuyor normal akışında ilerliyor süreç
- Günde oldum ben
Findukburun doğumdan sonra ilk adetimi 7. Aydan sonra görmeye başladım sütümü etkilemedi o dönemden sonrada
Findukburun oğlum bugün 8 aylık oldu hala olmadim 3 aydan sonra emzirmeyi de bıraktık niye gelmiyor bende bunu anlamış degilim
Tecrubekonusuyor Benimde ilk bebeğim sütün azalır bebek emmek istemez dediler bende tedirgin olduğum için sormak istedim.
Findukburun 9 aylık olduk hala olmadım☺️
Findukburun ben tam 56 gün sonra falan regli olmuştum sütümde bi değişiklik olmamıştı
Lagosiyawo bu arada 35 gün sürdü lohusalığım oğlum 2 aylık olduğunda ilk reglimi olmuştum yani
Lagosiyawo teşekkür ederim etkilemediğini duydukça moralim yerine geldi
Ben bir yil bir ay sonra adet oldum saka gibiydi 😂
Findukburun benimde 3.ayda başladı biraz kanama uzun sürüyor ama sütte sıkıntı neden olsun ki
Bende 3. Aydan sonra adet gördüm şuan bir buçuk ay oldu tekrar adet olmadım sizler de de öyle mi
Findukburun rica ederim bol bol su iç ve yeşillik artık ımomlatte diye kapsül var onu al eczaneden bana dua edeceksin resmen sütüm yağlı bi şekilde taşardı artık sağıp buzluğa koyardım çok faydasını gördüm
Findukburun hemen 40 çıktıktan sonra oldum sütün kesilmez merak etme
Findukburun 30 günde falan olmuştu hatta bitti 1 2 hafta sonra tekrar oldum
Lagosiyawo ilaci doktor tavsiyesi olmadan alwak bi sorun plur mu ki bitkisel mi ilac mi
5,5 aydan sonra oldum
Findukburun 7 ay sonra oldum ben
Findukburun birsey sorucam adet olunca sut kesilme durumu filan mi var oyleyse iki yil emziren anneler hic adet gormuyomu