Bu aralar her yerde bu tuzlu su tuzlu su postları görüyorum. Büyüye giriyor mu? Gunah mı? İnternette baktım tuzlu su buyu mu yapmak gunah mı başlığı ile. Bağlama büyüsü filan çıktı korktum. Eğer gerçekten kötü enerjiyi atmak filansa yapmak isterim ama büyü boyutuna giriyor mu diye endişeliyim baya
Tuzlu su büyü mü?
Yokmu bilen yazan gören okuyan 😂😂😂
E_heralde şaka mı yazdınız bunu diye bir düşündüm 😂
E_heralde Şurda göz seyirmesini anlatacak bir işaret neden yok😂.
- Düzenlendi
E_heralde şakaysa komik değil ciddiysen komik 😀
Hayır büyü değil 🙄
Büyü olabilmesi için gerekli dualar ve bır kişi uzerine yapılacağı içinde adı soyadi anne adı gibi şeyler gerekli . Bunların hiç biri tuzlu su olayinda yapilmiyor.
E_heralde Ya büyü falan değil, bilimsel etkisi nedir bilmem ama pek inanmıyorum böyle şeylere açıkcası. Ve inancını Allah’tan başka böyle şeylere bağlamayı da dini açıdan doğru bulmuyorum.
Hani bir hikaye var kadın kayınvalidesini hiç sevmiyor onun ölmesi için bir hocaya danışıyor. O da ona bir paket veriyor. Bu zehir, her gün kayınvalidenin yemeğine koy ama son günleri ona iyi davran yavaş yavaş ölecek diyor. Sonra kadın her gün bir tutam koyuyor, ona da iyi davranmaya çalışıyor o iyi olunca kayınvalidesi de ona iyi davranmaya güzel konuşmaya başlıyor. Günler geçtikçe ona alışıyor, sevmeye başlıyor. Artık yemeğine zehir atmak istemiyor. Hocaya gidiyor ben ne yaptım diye pişman olarak, nasıl geri iyileştirebiliriz diyor. Hoca da ona “insanlara yarın ölecekmiş gibi davranırsan, öyle iyi karşılık görürsün. Aslında o paketin içindeki zehir değil tuzdu” diyor.
Olay bu yani, kadın banyo suyuna tuzu atınca eşi için bir şeyler yaptığını bu ilişkiye emek verdiğini düşünerek psikolojik olarak iyi hissediyor ve iyi davranıyor. Eşinden de aynı muameleyi görüyor sonucu tuza bağlıyor. Halbuki o tuz insanın zihninde, kalbinde.
Kafada bitiyor velhasıl 🙃
E_heralde bağlama büyüsü beyaz yorgan ipi ve sirkeyle yapılıyor
incilikaftan Yazma buralara böyle şeyler bak kocasıyla anlaşamayan çok kişi var yaparlar günahı sana 😂
Astalavistabeybi hahahhah 😂😂😂 onlar tuzlu su yapmaya devam etsinler 😬 bağlama büyüsünde başka şeyler var
incilikaftan yaptırdın mi yoksa 😂
Paramore Hahahah bana yaptılar yanımda 😂😂😂 gerçi tutmadı orası ayrı.
incilikaftan Nasıl yani 😂kim yaptı niye yaptı . Daha neler neler 😂
incilikaftan Adet kanı daha etkili diyolaaa😂😂
zarifhanim hay klavyeni öpeyim güzel kardeşim ya 😅❤️
Paramore görümcem kaynanam.oturuyoduk eski eşimle çok kavga ederdik vs. Çağırdılar bir şarlatan romandı oda geldi bişeyler yaptı gitti ama ben geri bozdum 😂😂😂😂 çünkü gerçek muska öyle olmaz.
Astalavistabeybi hahahahh😂😂😂😂 genital bölgeden alınan aslında daha etkili bu bir gerçek 🙅🏻♀️
zarifhanim aynen bende böyle düşünüyorum. Açıkcası hic inanmiyorum bu tuzlu su şeysine de 🤷🏻♀️namaz kıl kuran oku bol bol dua et, bak bakalım içine nasıl ferahlık geliyor, kuran okunan eve hic bir kötülük giremez, eve huzur gelir. Eşler arasina sadakat sevgi aşk gelir. Ben dua dan başka şeye inanmam. Tuzlu sudan medet bekleyene kadar aç kuran oku duanı et değil mi. Herşey Allah tan. Sen ne kadar tuzlu su yapsanda Allah istemezse o adami kendine bağlayamazsin.