zarifhanim hay klavyeni öpeyim güzel kardeşim ya 😅❤️
Tuzlu su büyü mü?
Paramore görümcem kaynanam.oturuyoduk eski eşimle çok kavga ederdik vs. Çağırdılar bir şarlatan romandı oda geldi bişeyler yaptı gitti ama ben geri bozdum 😂😂😂😂 çünkü gerçek muska öyle olmaz.
Astalavistabeybi hahahahh😂😂😂😂 genital bölgeden alınan aslında daha etkili bu bir gerçek 🙅🏻♀️
zarifhanim aynen bende böyle düşünüyorum. Açıkcası hic inanmiyorum bu tuzlu su şeysine de 🤷🏻♀️namaz kıl kuran oku bol bol dua et, bak bakalım içine nasıl ferahlık geliyor, kuran okunan eve hic bir kötülük giremez, eve huzur gelir. Eşler arasina sadakat sevgi aşk gelir. Ben dua dan başka şeye inanmam. Tuzlu sudan medet bekleyene kadar aç kuran oku duanı et değil mi. Herşey Allah tan. Sen ne kadar tuzlu su yapsanda Allah istemezse o adami kendine bağlayamazsin.
incilikaftan Kendine büyü yapılmasına izin verende ne bileyim 😂😂😂
Paramore hahahah çünkü gerçek el almış birisi kimsenin ayağına gittiğini görmedim 😂 ben bize geleninde ben dalgaya aldım
incilikaftan 😂😂 çok iyi Yaaa 😂😂
incilikaftan tübe tübeee😁😁😁 senin ağzından neler çıkıyor bacım sus sus milleti galeyana getirmeyelim😂
Sedaa öyle ya kesinlikle, ilşa huzur ve moralse bahsettikleriniz çok güzel huzur verici şeyler hem tuzdan daha etkili 🌸
Afra2020 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/4dBZyER.jpeg]
Şundan olsa yeter😂
deleted77 deleted13 iyi akşamlar hanımlar. Google da arattım ve önüme kaplama büyü müyü çıkınca korktum o yuzden sorma gereği duydum kendimce çok önüme çıkıyor. Tabii ki bi tuzdan da medet umacak değilim ama insan merak etmiyor değil. Bunu dalgaya vurmak ta hoş olmadı açıkçası. Teşekkür ederim saygıyla sevgiyle kalın. 🥰
zarifhanim kullanıcı isminiz gibi o kadar guzel bi açıklama yapmışsınız ki bunun için size çok teşekkür ederim. Tuz bahane diyelim. Namazımda niyazımdaım Allah kabul ederse ama by aralar psikolojik mi ne içim bi huzursuz. Tuz buz tabii ki boş belki de dediğiniz gibi psikolojik bir şey. Uşenmeyip uzun uzun yazdığınız guzel yorumunuz için gerçekten çok teşekkür ederim