• Gündem
  • Peride-Kidss Arasında mekik dokuma😂

incilikaftan çoğu insanın iki karakteri vardır . Biri olduğu biri olmak isteyip çevre baskısı yüzünden bastırıldıgi ☺️
O yüzden burda başka orda başka olanlar var. 😁

incilikaftan Normalde karı lafını sevmem kullanmam 😂 ama bunlar gerçekten hanfendilikten bı haberler

incilikaftan Gerçekten kaliteli, kişiliği oturmuş kadınlar bu tarz şeyler yapmazlar. Aşırı saçma ve çocuksu şeyler bunlar. Aklım ermiyor yani kids & peride düşmanlığı ne için. Ama bazı insanlar gerçekten neyi nasıl, neden, ’ne amaçla kullanması gerektiğini bilmiyor bence.🤷‍♀️

incilikaftan ahaha ordaki postu gördüm atıp tutuyorlar 😀 orada asla cinsellik postlarına yorum yapmam linç tayfa hazırda. Çocuk için bilgi edinme vs güzel yer. Ama burası dünden beri gerçekten düşünmeden cinsellik konusnda kendim olduğum gibi yazabildiğim bir yer ve çok sevdim 😀

Miskin çok haklısın ben kiddsss bebişim için soru bile sormuyorum aramadan bakınca milyonlarca cevap var zaten.
          Buranın asıl amacı cinsellik isteyen istediğini konuşabilir

Paramore aman iki yüzlü işte. Sansursuzun postlarinda alevli kadın diğer tarafda ooooo😂

incilikaftan Bende postu gördüm de yazmadım, post sahibine ispiyoncu damgası vurarak güzel ağzının payını vermişler zaten diyerek 🙃 yani aslında içten içe bir merak var ama saygı duyma kavramı olmadığı için burada da oraya nazaran daha çok onların oooo yaptığı şeylere anlayış gösterildiği için ayıplanıp linçliyorlar. Yada burda linçlemeyenler içindeki nefreti orada püskürtüyor. Sözüm oradaki her üyeye değil bende gerekli konularda kids kullanırım. Ama dedikodu amacı güden ve peride paylaşımı açarak kendini edepli cinsellik konuşan kadınları edepsiz göstermeye çalışanlara 😊

ZRaporu hahahha 😂 bende çocuğum hakkında bir durum olmadıkca o kaynana post. Görmemek için girmiyorum dün gece gördüm bende

zarifhanim bana göre mom hamilelik kidss bebek ve çocuk peride ise cinsellik ve öneri tavsiye gibi gördüm ben. Amaç dışı bende bakmam ama burayıda çeviricekler şu sorunlarl.