Heyobengeldimm SansursuzKadin 1-Kalın,sert😋 2-yani bazen bilerek hiçbir şey yapmıyorum onun beni daha çok isteyip zorla yapıyormuş gibi olması hoşuma gidiyor 😎 3- misyoner , doggy, ve en sevdiyimm 69 😋😋😋😋😋 etiket bende istiyorum 💃
Gizemlikiz SansursuzKadin 1: kalinligi ama uzunda olmasi iyi (istedgimi buldum kocamda 🤣) 2: hayır 3: altta ustte her turlusu favorim 🔥🤣
bitterdelisi24 2minikmucize konusuyoeuz gene ama soguk bı sekılde canım cicimli degıl mesafelıyız zaten cocuktan dolayı ayrı yatıyoruz. sebep herseye bisey bulması temızlıge karısması , sureklı soylenmesi. bıseu begenmemesi yani boyle seyler :) anlasamıyorız malesef.. ıkımzıde sert ınsanız ve kımse alttan almıyor
Bosunadelirmedik SansursuzKadin kalinlik daha onemli Evet bazen git gel sallanirken aman bitse de gitsem diye dusundugum oluyor😃 Doggy severim🍑
Mirinda SansursuzKadin 1. Şansıma ikisi de var 😋 Hiç bir şey yapmasam inliyorum o yüzden hayır 😂 Ben altta olduğum pozisyonları daha çok seviyorum özellikle sert olduğunda
Ozge49595 SansursuzKadin 1ne uzunluğu ne kalınlığı en iyisi işlevli.olani ne uzun ne kısa ortası😄 2hep öyle 3misyoner hic değişik pozisyon yApmadik
Cikolatali-waffle SansursuzKadin 1 kalınlığı 2 çoğu zaman ama artık aşıyorum bu durumu yavaş yavaş 3 doggy
bisadekahve Pembeoje34 ya onu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ki bi gün çizecem öyle anlatacam herkese sanırım 😂😂
leyloshumos SansursuzKadin tesekkur ederim öyle deneyeyim o sancı girince zevk falan kalmıyor doktora gitmeyi düsünüyordum boyla alakalı olabileceğini düşünmemiştim belki de ondan
buralardayenibusely SansursuzKadin 1-Orta kalın 😂 2-eşim üstteyken çok nadir öyle hissederim ama yine de rahat durmam ayaklarımı beline dolarım ya da tırnaklarımla sırtını çizerim boynunu öperim 3- ben üstteyken son hız sona sona yaklaştığım, avuç içlerim eşimin göğsünde olduğu pozisyon 🤗