2minikmucize konusuyoeuz gene ama soguk bı sekılde canım cicimli degıl mesafelıyız zaten cocuktan dolayı ayrı yatıyoruz. sebep herseye bisey bulması temızlıge karısması , sureklı soylenmesi. bıseu begenmemesi yani boyle seyler :) anlasamıyorız malesef.. ıkımzıde sert ınsanız ve kımse alttan almıyor
🔥🔥 Günün Cinsellik Soruları Part 8 🔥🔥 dozu artirılmiş 😆
SansursuzKadin kalinlik daha onemli
Evet bazen git gel sallanirken aman bitse de gitsem diye dusundugum oluyor😃
Doggy severim🍑
SansursuzKadin 1. Şansıma ikisi de var 😋
- Hiç bir şey yapmasam inliyorum o yüzden hayır 😂
- Ben altta olduğum pozisyonları daha çok seviyorum özellikle sert olduğunda
SansursuzKadin 1ne uzunluğu ne kalınlığı en iyisi işlevli.olani ne uzun ne kısa ortası😄
2hep öyle
3misyoner hic değişik pozisyon yApmadik
SansursuzKadin 1 kalınlığı 2 çoğu zaman ama artık aşıyorum bu durumu yavaş yavaş 3 doggy
SansursuzKadin kalinlogi
Hayir
Doggy
Kamelia kelle paca cekmisti😆
Harıka yorumlar geldi pozisyonlar herkese öneri olsun yenılık arayanlar ıcın 😍🤟🏻
SansursuzKadin tabiki kalınlığı önemli
2 hayır
Her pozisyonu çok severim
SansursuzKadin yanlış seçim yapmışsın zenci olacaktı o
bisadekahve o nasi bi pozisyon bende deneyim 😊😔
Pembeoje34 ya onu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ki bi gün çizecem öyle anlatacam herkese sanırım 😂😂
SansursuzKadin tesekkur ederim öyle deneyeyim o sancı girince zevk falan kalmıyor doktora gitmeyi düsünüyordum boyla alakalı olabileceğini düşünmemiştim belki de ondan
SansursuzKadin
1-Orta kalın 😂
2-eşim üstteyken çok nadir öyle hissederim ama yine de rahat durmam ayaklarımı beline dolarım ya da tırnaklarımla sırtını çizerim boynunu öperim
3- ben üstteyken son hız sona sona yaklaştığım, avuç içlerim eşimin göğsünde olduğu pozisyon 🤗
- Düzenlendi
Birkadin puhahhs yok ben zenci almiym 😆 siyahi diyelim bu arada kaba oluyo zenci🙈🙈❤️
SansursuzKadin hiç sevmem organ yenir mi be knka 😂😂
SansursuzKadin 1_ uzunluğu
2_hayır
3_kucakta oturma
Etiket istiyorum bennn🌺🌺😂
Kamelia 😆😆 ben organ yerim