bisadekahve bende o kadar yorum yazıyodum ki yırttım 😂😂😂resmen insanların vakitlerini bosu bosuna yalan yanlıs yere alıyolar ya ne kadar utanc verici bir de o yalanın cıkması🤦🏻‍♀️

Bundan sonra yorum yazacaksak post sahibinin geçmişini bir talan etmemiz gerekecek insanlar can sıkıntısından ne yaptıklarını bilmiyorlar

Rouge benim de yorumumu silesim geldi boşa vakit kaybetmişim 😂😂

Peride_kusu aynen evlilik çok zor evet çok büyük sorumlulukların var evet clcuktan sonra illa değişen eşler var ve pişman oluyorum zorlukları illa güzel gidicek diye bişi yok bir noktadan sonra on senelik sevligi kal yine de degisiyorlar canım sevgililik başka evlilik bambaşka aynı olmuyor hiç bir zaman üstüne başına karışan da oluyor karismayan da ilgisini gösteren de oluyor göstermeyen de sevgisini gösteren de var göstermeyen de eşini el üstün de tutan da var tutmayan da ama eğer seviyorsa şiddeti yoksa değer veriyorsa çekilir inan. Bir de çocuğu çok erken dusunmezsen hani nasi desem eğer olucaksa bişi çocuk olmasın ortada ama her evlilik öyle mi değil düzelen de var mesela ben boşanma esigindeydim döndüm şuan iyiyim çok şükür ufak tefek tartışma yaşıyoruz yine ama hemen düzeliyor. Yani uzatmim demek istediğim sana bağlı herseye evet de denmez hayır da denmez hele surat bir erkege hiç yapılmaz bunu öğrendim ben tavrını koyucaksn ama surat asla sen göz önünde herşeyi bulundurucaksin. Ama güzel yanları da var yani inşallah güzel musmutlu huzurlu güven jcinde bir evliliğin olur canım Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏🤗🌼❤️

Peride_kusu söyleyenler haklı.. sana pişman olacağını söyleyenler, ben de dahil hepimiz konduramadığımızdan evlendik o yüzden pişmanız zaten kuzu.. bilsek asla yapmazdık..
        Mesela bana şu tavsiye verilseydi belki hata yapmazdım bana söyleyen olmadı ben sana söyliyim..
        İleri görüşlü ve gerçekçi düşün hayal kurma. Ne gördüysen odur değişir diye BEKLEME! kendine değer ver fazla fedakarlık yapma köle olursun. Olmak istemediğinde de suçlu yine sen olursun..

Peride_kusu evliliğin iyisi de var kötüsüde bunu siz ve eşiniz belirlersiniz herşeyi kafaya takıp mutsuz bir evlilik de oluyor hiçbirşeyi umursamayıp kötü giden de herşey kararında güzel kavga vs olcak abartmadan tabi tuzu biberi

Biri şu postu silsin insanlar boşuna yazıp duruyor ayırdığı zamana yazık

Peride_kusu başlarda biraz zor oluyor alışma süreci diyelim ama iyi ki eşimle evlenmişim hayat eşimle daha güzel daha çok hayatımı yaşıyorum açıkçası

Asdfgh bari yeni hesap açsaymış ya 😂😂

Peride_kusu bence evliligin en onemli taşı ailee !!
        Cunku aradaki denge ilk baska kurulmayinca hep kavgalar basliyor ve bircok evli insanin kavgalarinin %98 aileler ( kaynana- k.peder - görümce ) sebebiyle basliyor.
        Bekarken ailesiyle anlasamayan erkekler evlenince ailesine asiri düşkün oluyor.
        Bence sevgilinle bunu ilk once oturup konusup bu konuda net kararinizi belirtin yoksa mutsuz evlilik kervanina sizde katilirsiniz.
        Simdi cok iyi bir ailesi var vs vs diyebilirsiniz ama icine girince oyle olmuyor en ufak bir hatan sözün önüne dag olur cikar

Evlilik cokk zor kolayy verilicek bir karar değil ama sizin 4 yıl olmuş masallahh hakkınızda hayırlısı

Peride_kusu evlilik degil de hazir olmadan cocuk yapmak pismanlik🥲 Biz esimle unide tanistik, sevdik, sevistik🤭 6 yildir birlikteyiz. Cok sever ve onemseriz birbirimizi. Evlilikten sonra daha guzel oldu. Ayni evi paylasmak, ayni yatakta yatmak oh ozgurce istedigini istedigin zaman yapmak. Harikaydi. Cocuk istedik; ama etraflica dusunmemisiz yanlis zamanlama oldu. Ve cocuktan sonra hala sevsek de neredeyse her gunnkavga, dovus. Ama soyle daha cok ben sorumluluklarin altinda ezildigimden muthis huysuzum, esimle aramizdaki esitsizlige gicik oldugumdan her seyi gozume batiyor. Surekli soyleniyir ve huysuzluk yapiyorum. Yapmasam daha iyi; ama gicik oluyorum iste. Elimde degil. Bu sebeple de aramizin acildigi cok oluyor. Basta da dedigim gibi severek evlenemk, uyum saglamak guzel; ama hemen her sorumlulugun altina girmemeli insan

Esmerimmm bende tam yorum yapacaktım, millet ne yazmiş diye yorumları okuyim dedim abooooooo 😲 genelde yorumlari okumadan kendi yorumumu yazardım hep, ama bundan sonra ilk önce yorumlari okuyup, sonra post sahibinin geçmisini araştirip yorum yapacam 😅

Peride_kusu sevgi, saygı olmayan evlilikler bence genelde kötüye gidenler. Her zaman herşey dört dörtlük olmuyor. Nerden evlendim dediğin günlerde oluyor insanız neticede bazen fazla gelebiliyor sorumluluk. 6 yıllık evliyim keşke dediğim zamanlar 2 yi grçmez o da genelde kavga sonrası olandır. Ama saygı sevgi oldukça evlilik güzel şey. Önemli olan birbirini dengelemek arada ki uyumu yakalamak. Üniversiteden bir sene sonra evlendim. Mutasıp bir aileyiz ve öyle kız başına gece yarılarına kadar gez toz öyle birşey yok. Bunları hep eşimle yaşadım mesela. O yüzden benim için daha bi özgürlük oldu evlilik. Dediğim gibi birbirini tamamlamak önemli