Cikolatali-waffle canım benim seni anlıyorum ama lütfen kiloyu bu kadar kafaya takma yani kendini sıkıcak kadar .üzerinde dur yapman gerekeni yap fakat kilo alınır verilir bunun için moralini bozma .birde şöyle bisey ben mesela canım sıkıldıgında sinirlendigimde falan hep yerim .bazı insanların istahı kapanır bende tam tersi .belki sende de öyledir .oncelikle kendinde sevdigin yerlere bak onları on plana cıkar .bu seni motive eder .ama bakamazsan yada kendine vakit ayıramazsan hic kendini begenmezsen o iraden de olmaz .kendine vakit ayır kendinde begendigi seyleri gor motive ol ..bende sürekli bisey yerim ac veya tok ,o zamanlarda sağlıklı az kalorili atıştırmalıklar agzıma atıyorum .kendini üzerek degil motive olarak heyecanla yap .sonucta bir kere kilo vermişsin hep verebilirsin.kendine ben istedigimde verdim de ,bunları hatırla kendini üzerek daha kötü olursun..söyledigim atıstırmalıkları bir bak derim ve kendini ac bırakma gerekirse az ama sık sık ye .elinden geldigince hafif diyetten vs basla ki iraden gitmesin, daha sonra arttırırsın .ve hic acele etme vazgecme yavas olsun ama yeter ki olsun .sabırsız davranma ❤️