Akrep ay çok beğendim bu fikri dediğinizi yapıcam bugün günü erkenden karşılıcam 🥰 ya bu dediklerinizi bende eşime diyorum amaçları bu diyorum ama dinlemiyor ki haklısın diyor birgün iyi ama 10 gün kötü oluyor
Duygusal açlık😔
ZRaporu ya çok haklısınız ama naparsam yapayım eşim düzelmiyor bir yıl oldu hatta geçti psikolojik destek alması gerekiyor bence Ama onada yanaşmıyor bir doktor bulmuş randevu almış ta 2022 eylül ayına. Bende yıllardır kilo sorunu olan bir kızdım zayıflayınca hem özgüvenim hemde mutluluğım artıyor inanın biraz kilomu versem kendi psikolojime de faydam dokuncak gibi geliyor motive olmam lazım ama naısl olcak bilmiyorum
Rouge ya aslında diyet yaparken hiç acıkmıyorum inanın ama ben tok olsamda yiyorum canım sıkkın vs olursa bundan kurtulmam gerek irademi kontrol etmem gerek. Önerileriniz için tşk edeirm ama benim işe kendime bakmakla başlamam gerek sanırım anca öyle motive olcam heralde
Cikolatali-waffle @ZRaporu bu yorumu silebilme şansımız var mı acaba? Tesettürlüyüm de kalmasını istemiyorum. Sadece göstermek amaçlı atmıştım resimleri
Cikolatali-waffle @Nietzsche bu yorumu silme şansımız varmı tesettürlüyüm burda kalmasını istemiyorum sadrce göstermek amaçlı paylaşmıştım
Cikolatali-waffle evet bitanem bende öyleyim ac olmama gerek yok yerim yani .kendine bak bir daha kopamazsın devamı gelir azcık kendine bisey yapsan hemen modun yerine geliyor .ama kendini begenmeden devam etmek cok zor hicbisey yapasın gelmiyor .ne ümidin ne iraden oluyor. sakın canını sıkma kilo vericeksin sonra burda nasıl kilo verdigini bize anlatıcaksın 🤗sen zaten cok güzel kilo verebilmişsin🤗 ve fotonu gordum asla dedigin kadar degilsin. kilo verene kadar da kendini begenicegin seyler giy özen goster sana yakıstıgını gor daha da motive olursun .kilo onemli degil verilir insan kendine baktımı kendi fizigini tanıdıktan sonra ona gore giyindimi tamamdır. ne kadar kilosu olan ama o kadar güzel olan insan var etrafımda, hic de gozumuzde kilolu degiller..
Rouge çok tşk ederim inan gözümdeki yaş kurudu burdaki yorumların çoğunu ağlayarak yazdım az da olsa motive oldum yarın yeni bir başlangıç olur benim için inşallah brn de burda başarı hikayemi paylaşırım dualarınıZı eksik etmeyim
Cikolatali-waffle sildim😊
Cikolatali-waffle aglama sakın bir daha hele ki bunun için🌸yaparsın gorurursun bak buraya yazdım..dualarım seninle tabiki🙏
Nietzsche çok teşekkür ediyorum 🥰🌸
Cikolatali-waffle Benim canım bir şey çektiyse diyelim ki pasta onu akşam yiyecegime azıcık sabrediyorum sabah erkenden yiyorum akşama kadar yakarım diye düşünüyorum. Onun haricinde hep mottomu hatırlatırım kendime ve zaten bildiğim her zaman tüketilen bir şey tadı ne kadar farklı olabilir ki diye empoze etmeye çalışıyorum. Saat 6 dan sonra diyelim ki biraz karnımın aciktigini hissettim hayır sen açıkmaadin saçmalama diyorum. Her şey beyinde bitiyor ilk 2-3 gün uyarsanız gerisi çorap söküğü
Rouge aslında ağlamam bitek bu değil çocuğuma sinirlenişim bile zoruma giidiyor kötü hissediyorum eşimi özlüyorum eski halimiZi o kadar saf temİzdiki sevgimiz onu yaşayışımız ama mişlet yüzünden bu hale geldik.. neyse başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin tekrar çok teşekkür ediyorum 🥰🌸
Hemsireanneg çok teşekkür ederim bu sabah yeme işini denicem ben de termal takımda aldım yarın geliyor inşallah yeni bir başlangıç olcak benim için. Dediklerinizi tek tek not aldım beynime. Hepsini uyguluyacağım motive edişlerinizi unutmucam kızzzlarrr kilo verme serüvenimi burada da paylaşıcam eğer motivrm düşerse tekrar post açıcam gaza getirmeniz için çok çok teşekkür ederim hepinize canımsınız🥰🌺
Cikolatali-waffle Rica ederimm termal tayt şakir şakir terletiyor pacalarınızdan akar ter. Temizlik iş yaparken giyin hep. Merakla beklicem postunuzu. Kolaylıklar dilerimm ❤️❤️
Cikolatali-waffle ücüncü kişilere hic kulak asmayın herkesin vardır dısardan konusup huzur bozan ..ne demek basımı asla ağrıtmadın isteyerek yazıyorum sana ne zaman istersen lütfen böyle düsünme
Rouge çok teşekkür ediyorum tekrardan bundn sonra çok post açabilirim kızlar motive edin diyeti bozablrm vazgeçirin beni diye hazırlıklı olun 😁
Cikolatali-waffle olsun olsun ben hazırım😂
Cikolatali-waffle şuan beni anlattın o kadar mutsuzum ki anlatamam😥😥😥😥
Cikolatali-waffle acıktığında tarcınlı türk kahvesi iç acayip tok tutuyo haftada üçgn yürüyüş yap 1 saat veriliyo kilolar
Cikolatali-waffle bende aynı senin durumundayım. Artık dışari çıkarken tanımadığım kilolu insanları kendimle kiyasliyorum. Bende 105 kg şu an. Evlilik çocuk derken piskolojim aşırı bozuldu. Sonra bir de ikinci bebek geldi. Ama bı arkadas demiş ya biz kendimize acimazsak başkası acımaz bakmaz diye çok doğru. Yakın zaman da bende başlamak istiyorum çok kez başladım bıraktım artık kimse kılo verebileceğime inanmıyor. Ah şu boğazlar şu iradeler. Rabbim sağlık versin diyeceğim ama bütün hastalıkların başı kılo.