Turuncu sen tetikte ol ama kontrolüde elinden bırakma yinede ve bence bunlar yerine hazırlık yap gecelik vücut çorabı gibi mesajdan uzaklaşır belki

Nietzsche kesinlikle katılıyorum hatırlıyo musun peçe takan bi arkadaş vardı eşi sürekli peçe takması ı istiyordu buda onun gibi bişey sanırım

Acabakimm evet ben yatak odasında oluyorum o oturma odasında oluyor

Redrouge eşim baya tuhaf biri aslinda. İlişki konusunda değil her konuda çok değişken davranışları olabiliyor. Sağı solu belli değil diyebilirim. Uyumadan işe gitti geri döndü üç saat sonra. Yattı uyudu. Daha sonraki gün sabah iş iptal oldu dedi ama eminim ki kendi iptal etti. Diğerinde de zaten ise gitmeyecekti. Yani işe gidiyor ama gidemiyor. Böyle devam ederse çalışamaz 🤷🏻‍♀️

Lavinia_ salondan yazıyor o. Ben yatak odasında oluyorum. Buluşma yerimiz de salon

tugce_byr tamam da yani neden bunu yapma isteği yıllar sonra alevlenmis olabilir ki…

Turuncu postu ilk actiginiz andan itibaren mani döneminde olduğunu düşündüm eşinizin . Biraz araştırır misiniz . Ciddi bir rahatsızlıktir . Burdan tani koymak haddime değil yanlış anlamayın lütfen beni .

Turuncu Yeniden baslamis olabilir icinde hisler bazi seyleri eksik buluyordur belki

Redrouge manik kişilerle çalışmış biri olarak soruyorum nerden vardınız buna

Turuncu arada bir farklılık olur güzel olur da her gün her gün olmaz yaa

Lavinia_ bu olay üç defa oldu. Bir gün aralikla oldu çünkü bir gece yaptık diğer gece uyuduk çok uykusuz kalıyoruz yapınca. Devamı olur mu bilmiyorum ben başlatmayı düşünmüyorum 😄

Redrouge biraz baktım da olabilir. Önceden çok araştırdım bu konuları ama zamanla lalıştım davranış bozukluklarına ve de biraz boşverdim. Geçen sene psikiyatriste gitti ilaç verdiler içmedi…